2018-05-11

Gör det själv #97

Gör det själv #97 - Kreativa projekt till helgen

Hallå fredag och kanske klämdag för några av er? Själv kör jag något slags mellanting. Lite jobb och lite njut! Idag ska vi till MVC och kolla läget i magen och med mig. Nu börjar nedräkningen på riktigt, är mitt i v35 nu. Men jag anar att de sista veckorna kommer kännas evighetslånga på något sätt. Men de får de gärna göra så att jag hinner klart med sånt som ska levereras och göras. Jag har ett stort superkul uppdrag som Larsson och Lyth gör, så där är det förberedelser för filminspelning och hela baletten som ska fixas! Det är jag väldigt pepp på! Annars händer det även andra stora grejer som ni får se mer av snart. Just nu känns det verkligen som om allt händer på samma gång, men det brukar vara så tycker jag. Inget händer, inget händer och sen POFF!

Något som verkligen har sagt poff är våren, eller ska jag säga sommaren som kom. Det är helt magiskt! Jag försöker njuta så mycket jag bara kan men kan inte låta bli att känna en viss stress över att jag inte hinner njuta. Alltså, så dumt egentligen. Så, på det temat så har jag den här veckan samlat på mig fyra riktigt våriga och somriga projekt du kan göra själv.

Fyra grejer du kan göra själv

1. Konfettifyllda pappersballonger via White House Crafts

Just nu och framöver är det kalastider. Det är examen, födelsedagar, bröllop med mera. Då är det kul med lite finare paket (appropå paket har du väl inte missat veckans avsnitt av Larsson och Lyth där vi slår in paket med sånt du redan har hemma?). Hur som, de här söta ballongerna med konfetti funkar både som dekoration på ett paket, men också som pynt på kalasbordet! Så fint!

2. Regnbåge i trä via Damask Love

Träleksaker och dekorationer i trä är något jag gillar. Den här regnbågen är gjord av broderibågar och himla fin. Sen att den känns härligt somrig gör den bara ännu bättre.

3. Färgglad serveringsbricka via Blissmakes

Här hemma har jag börjat fixa i orning lite på balkongen och snart ska jag plantera ut mina odlingar. Frukost, lunch och middag kan också ätas ute och det här extra (mini) rummet som vår balkong ändå känns som på sommarhalvåret är så välkommet. Att ha en bricka för att bära in och ut grejer underlättar massor. Gör om en du har hemma eller hittat på loppis! Den här var riktigt somrig.

4. Odlingsbänk via PMQ for Two

Okej, hade jag haft en större balkong eller en uteplats (för att inte tala om trädgård) hade jag lätt velat ha en odlingsbänk. Den här var både fin och kul att kunna göra själv. Det verkade inte ta så lång tid heller. Får drömma vidare och tipsa er istället.

Hoppas ni får en fin helg i solen! ☼

Fler grejer du kan göra själv

Se alla   #86 / #87 / #88 / #89 / #90 / #91 / #92 / #93 / #94 / #95 / #96

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Confetti paper balloons via The White House Crafts
2. Wooden rainbow via Damask Love
3. Color block serving tray via Blissmakes
4. Potting bench via PMQ for Two

1

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.