2018-05-28

Beauty Brunch 2018

Silja Line - Beauty Brunch 2018
Foto: Kajsa Göransson

I fredags var jag på ett så himla fint och avslappnande event. Lina som jag fixar mina ögonbryn hos och har gjort de senaste tre åren bjöd in ett härligt inspirerande gäng människor till en Beauty Brunch tillsammans med Silja Line. Temat för dagen var välmående och avkoppling. För min egen del behövdes det verkligen. Just nu jobbar jag hela vägen in i kaklet med att få klart alla leveranser och måsten innan jag ska föda barn. Och helt ärligt så kan bebisen födas lite när som helst nu. Imorgon går jag in i v 38 så ja, det drar ihop sig. Avkoppling var alltså en mycket bra grej.

Vi träffades ute på båtterminalen i Värthamnen och gick på en av Silja Lines båtar som låg i hamn i väntan på avgång. Lina hälsade oss alla välkomna och vi gick direkt upp till SPA-avdelningen där vi alla fick en varsin morgonrock med våra namn broderade på. Frukt och bubbel buffé samtidigt som vi kunde njuta av stålande sol och bubbelpool.

Silja Line - Beauty Brunch 2018
Foto: Kajsa Göransson
Silja Line - Beauty Brunch 2018
Foto: Kajsa Göransson
Silja Line - Beauty Brunch 2018
Foto: Kajsa Göransson

Hela SPA-tiden var kamera och mobilfri. Rätt välbehövligt för ett gäng som jobbar med att ständigt dokumentera och uppdater sina sociala kanaler. Istället pratade vi om våra karriärer, vad som tagit oss dit vi är idag och livet i allmänhet. Jag kände bara Lina från början men hade bra samtal med så många inspirerande personer.

Silja Line - Beauty Brunch 2018
Här är hela gänget samlat! Foto: Kajsa Göransson

Efter att vi var färdigbubblade gick vi bort till en av restaurangerna för lite mat och ännu mer samtal. Det var galet så fint det var dukat och uppstyrt! Seriöst så fick jag verkligen semesterfeelings, så skönt!

Silja Line - Beauty Brunch 2018
Foto: Kajsa Göransson
Silja Line - Beauty Brunch 2018
Foto: Kajsa Göransson
Silja Line - Beauty Brunch 2018
Foto: Kajsa Göransson
Silja Line - Beauty Brunch 2018
Foto: Kajsa Göransson
Silja Line - Beauty Brunch 2018
Foto: Kajsa Göransson
Silja Line - Beauty Brunch 2018
Foto: Kajsa Göransson
Silja Line - Beauty Brunch 2018
Foto: Kajsa Göransson

Lina, som är en otrolig inspiratör berättade om sin karriärsresa, om stress, press, krascher och vad som format henne. Hela brunchen kom faktiskt till genom att hon bloggade om just det ämnet i inlägget Duktig flicka – Tankar om utbrändhet. För det är så otroligt lätt att bara köra på när det är en själv som bestämmer och ansvarar 100% för sitt jobb. Jag kände igen mig i otroligt mycket och det var fint att få prata om detta med andra i liknande situation som jag själv.

Silja Line - Beauty Brunch 2018
Foto: Kajsa Göransson

Med oss fick vi även nycklar och sätt att hantera stress på. Jag vill verkligen få till så jag planerar in tid att vara ledig på, för som det sett ut det senaste året har jag kunnat jobba precis när jag vill. Såklart en fördel på många sätt, men det blir också en nackdel när gränsen suddas ut och jag hela tiden har den där listan i bakhuvudet på det som måste/borde göras. Jag tror dessutom nu när vi får barn att jag kommer behöva prioritera om och lägga upp min tid på ett helt annat sätt än jag har gjort innan. Förhoppningsvis hjälper (tvingar) det mig att bli bättre.

Silja Line - Beauty Brunch 2018
Foto: Kajsa Göransson

STORT TACK Lina och Silja Line för en avslappnande och inspirerande Beauty Brunch!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

8

Kommentera

Ser riktigt härligt ut att få kombinera spa med inspirerande kvinnor på en och samma dag!

Anna María

Verkligen det bästa av två världar!

Så härligt det såg ut

Anna María

Det var det verkligen! Så glad för att jag fick vara med 🙂

Ser ut som en härlig träff!

Anna María

Ja det var det verkligen! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.