2018-05-26

9 vanliga klänningar som funkar under och efter graviditeten

Jag fick en fråga om jag inte kunde tipsa om fler klänningar en kan ha som gravid och som även funkar att ha efteråt. Och visst kan jag det! Här visade jag en ny klänning (adlink) jag köpt som jag trivs så bra i! Jag kan kanske inte så mycket om det här med efteråt, än, men jag tänker mig att alla klänningarna här skulle vara en perfekt kombo att ha både som gravid och som ammande.
Extra bra är det att butikerna kryllar av blommiga, mönstrade och färgglada klänningar med knäppning eller omlottknytning nu. För det känner jag är det jag kommer satsa på nu och framöver. Plus att det är fina plagg oavsett om en är gravid eller inte. Hoppas sommaren håller i sig länge nu! För här kommer klänningsinspo!
Länkarna nedan är adlinks och genom att du klickar på dem får jag några öre per klick.
Så klicka gärna loss vetja! 🙂
Klänningar att amma i

Omlottklänning från Ellos | Klänning Edelweiss från Ellos | Klänning Aileene från Ellos
(adlinks)

 

Klänningar att amma i

Mönstrad klänning Alma från Indiska | Gul klänning från Indiska | Klänning Allium från Ellos
(adlinks)

 

Klänningar att amma i

Blå blommig klänning | Randig grön klänning | Randig volangklännig med knyt
(adlinks) alla från River Island

En klänning, en picknickkorg med smarrigheter och en ledig dag på stranden eller i en park. Mer än så behöver jag inte. Sommaren! Jag är redo för dig.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

Follow my blog with Bloglovin

5
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

älskar detta inlägget. jag har kollat in tre av dessa klänningarna och har den röda i min garderob nu!

Anna María

Vad kul att du gillar! Lyllos dig som fick fatt i den röda 🙂 Den var slut i min storlek när jag hittade den. Men drömma kan en ju!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.