2018-04-09

Vårpyssel i Uppsala på UKK

Vårpyssel på UKK - Dnilva

I helgen var jag i Uppsala på jobb och pysslade på Uppsala Konsert och Kongress. Det är tredje gången jag är där och första gången jag var på plats och tog fram och höll i en dag full med pyssel kan ni läsa om här. Den här gången hade jag förberett ett gäng vårpyssel med odling som underliggande tema. Vi gjorde två olika sorters märkpinnar för odlingar – en av pärlplattor och en där de kunde dekorera med bland annat dekorgummi. Morötter av papper för att lägga i godis, små presenter eller något annat kul. Sen gjorde vi två sorters egna krukor – ett gäng av toarullar och ett gäng av tidningspapper. I krukorna fick en plantera solrosfrön. Och så gjorde vi snurror av presentpapper att sätta i odlingarna. En bra mix om jag får säga det själv som passade alla åldrar och hade lite olika svårighetsgrad.

Själva pysslet höll på i fyra timmar och flera satt länge och hann prova på de alla stationerna. Det är himla kul att se hur barnen i det här fallet tolkar mina idéer och gör på sitt egna vis. Förhoppningsvis är jag tillbaka i Uppsala för mer pyssel snart igen. Jag säger till innan såklart!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

0
  • Just wanna view more of
  • DIY

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.