2018-03-15

Önskelista till min födelsedag

Nästa fredag den 23:e mars fyller jag år! 31! Ingen särskilt märkvärdig ålder eller så, kan heller inte säga att jag känner mig som om jag ska fylla just 31 år. Helt ärligt är jag ganska dålig på att önska mig saker då det ofta just är saker och kanske inte alltid sånt som jag måste ha för att klara mig. Men det är alltid kul att omges av fina grejer och att få dem i födelsedagspresent blir liksom lite finare för då kan de kopplas ihop med en viss tid i mitt liv. Så nu har jag satt ihop en liten önskelista på materialla ting som gärna får flytta in hos mig.

Några av länkarna i inlägget är adlinks / reklamlänkar. Det innebär att för vissa av länkarna får jag några öre för varje klick.
Alla produkterna är självklart utvalda av mig.

Smycken

1, 2, 3 (adlink)

I olika storlekar och former. Vill bli bättre på att bära smycken generellt, har några som jag varvar med just nu, men vill bygga på min samling. Jag tycker ändå att det verkligen kan lyfta en hel outfit på ett enkelt sätt. Örhängen, halsband, armband och ringar. Några märken som jag tycker har fina smycken är Béton Studios, Sophie by Sophie (adlink), & Other Stories (adlink), Blue Billie och Norrfolks

Keramik

Har fastnat för keramik i alla möjliga former och kommer på mig själv spara massa bilder på instagram. Jag hittade Nina Hammerdahl på just instagram och gillar verkligen hennes krukor i keramik! Någon av dem får gärna flytta hem till mig! Eller de här fina sticklingsvaserna som Mikaela Puranen gör. Fina!

Träningsbyxor

Boob Active Leggings

Inser att jag verkligen behöver köpa mig lite nya kläder. Det märks liksom att jag är gravid och har en mage som tar plats. Jag tycker det är svårt med vanliga kläder så innan jag har landat i vad jag är ute efter där så behöver jag ett par träningsbyxor. De här från Boob har jag hört mycket bra om. (Och kul fakta. Jag gjorde den här sajten för ett gäng år sen, tycker den håller än idag ändå!)

Fin vas

Jag vill bygga på min vasgarderob med bra vaser som jag kan ha över tid och som funkar till många blommor. Jag tänker mig att en rund vas funkar bra till mycket och skulle hålla över tid. (Bilden på den runda vasen är lånad av inspirerande Åsa Myrberg.) Funderar lite på om den ska vara rund som en fiskskål, eller om Marimekkos Urna (adlink) kanske rentav är lite bättre, men tänker att jag då vill ha den klar och inte med någon färg. Eller de här vaserna med rinnande glasyr från Lyngby (adlink). Såg dem på Formex i vintras och dreglade lite över dem. Så fina!

En pyjamas!

Ser framför mig en riktig pyjamas-pyjamas som jag kan både sitta uppe och äta frukost i utan att frysa samtidigt som den håller mig varm om natten. Känns som att är jag över 30 behöver jag steppa upp och ha något mer vuxet än en sliten t-shirt och ett par bommulsshorts. Den här rosa-randiga kommer från Nufferton och är lite i dyraste laget, men den visar ganska bra vad jag tänker mig.

Presentkort på kläder

Alltså kanske det mest trista en kan önska sig, eller så har Hannes i alla fall alltid sagt när jag har önskat mig just det. Men nu känns det verkligen som att jag behöver gå och prova kläder för att veta om de funkar. Jag ska ändå vara gravid i dryga tre månader till och jag kommer behöva ha kläder på min kropp. Vill köpa in lite baskläder som är sköna att ha över magen och som jag kan kombinera med mina gamla kläder.

Sigma 50mm f/1,4 DG HSM Art till Canon

Sigma art 50mm f1.4

Sist men helt klart dyrast seglar den här guldklimpen in! Har funderat på det här objektivet länge och tänker att om jag säljer in något stort jobb framöver eller vill fira min egen framgång är detta en present jag ska investera i. Mmmmm, tänk vilka fina bilder jag kommer kunna ta då.

Det var allt från mig och mina materiella önskningar inför min födelsedag.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

0

Kommentera

fyller också i vår och önskar mig också pyjamas och objektiv! bäst ju. och det örhänget med en knut på OMG. önskar jag hade vanliga hål nu!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.