2018-03-21

Jag blir intervjuad i podden We are influencers

Nu finns det ett avsnitt ute av podcasten We are influencers, en podd från Influencers of Sweden, där jag är med! I den här säsongen fokuserar de på att träffa och intervjua ett gäng microinfluencers och jag är en av dem! Så fint att få vara med. Vi pratar om mitt bloggande, företagande, min medverkan i Superskaparna och när jag sa upp mig från mitt jobb för att satsa på min egen business. Och jag beättar var namnet Dnilva kommer ifrån!

Det är alltid lite läskigt tycker jag att gå in i den här typen av situation eller intervju. De smarta svaren kommer ofta efter att inspelningen är klar. Men det känns som att detta var en fin intervju där jag kunde vara just jag. Hoppas det märks och att ni lyssnar. Det vore kul att höra vad ni tycker om avsnittet.

Du kan lyssna på avsnittet där poddar finns eller direkt i webbläsaren här.

Tack Linda för en trevlig pratstund!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

0

Kommentera

Lyssnat på avsnittet, så inspirerande 🙂

Vad kul att du har lyssnat. Tack 🙂

Lyssnade också, kul att höra lite mer från dig hur du tänker och hur du började blogga. Kul med att ditt nick var till animal crossing först också, jag älskar det spelet <3 Spelat det sååå många timmar också, mest på DS och 3DS dock men det är ju väldigt likt.

Alltså, jag har lagt sjuuuuuka mängder timmar på Animal Crossing. Jag ville ha det till DS och 3DS (men hade ingen av dem). Har du testat det till iPhone? Blev sjukt pepp när det kom och spelade mycket i en början, men det saknades en hel del från förr så jag tröttnade, tyvärr. Eller så är det bra att jag inte fastnade 😛

jaa samma här, lite mer än 300 timmar har jag i speltid på bara 3DS haha! nej har ej testat det som mobilspelet, är inte så förtjust i mobilspel så kommer nog inte ens prova det! Hoppas dock på ett nytt AC till switch snart 😀

Lyssnade häromdagen och gillade avsnittet jättemycket!

Vad roligt att höra!! 🙂 Tack!

Det var SÅ fint att ha dig med och jag tycker att det blev ett superhärligt avsitt!

Tack för att jag fick vara med! Mycket trevligt att sitta och sncka med dig! Tycker också det blev ett himla härligt avsnitt 🙂

Härligt att lyssna på och sån girl power du förmedlar! Gillar det mycket.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.