2018-02-18

Kreativ pepplunch med utsikt över Stockholm

I onsdags, på självaste alla hjärtans dag hade jag en himla trevlig lunch inbokad. Karin var uppe i Stockholm så vi två plus Karin och Helena tog hissen upp 25 våningar över södermalm och njöt av mäktig utsikt, utomordentligt sällskap och god mat. Det här är tre otroligt fina, härliga och kreativa kvinnor som jag har turen att ha lärt känna genom åren.

 

Stockholm view

Stockholm visade sig från en riktigt fin sida och jag tycker alltid det känns lite som att vara utomlands när jag får åka högt upp och blicka ut över staden.

 

Vi åt på restaurang himlen, kändes fint att lyxa lite extra den här lunchen med fin utsikt och ett ställe en kan sitta över en lunch och prata utan att bli störd av lunchrusningen och hög ljudnivå från alla andra som äter. Kanske inte det ultimata om en vill ha ett gäng vegetariska alternativ. Men perfekt för vårt ändamål för dagen.

 

Kreativ lunch - Helena Lyth, Pysselbolaget, Kreativa Karin och Dnilva Restaurang Himlen

Som sagt går utsikten inte av för hackor. Efter lunchen tog vi sikte på Mariatorget och promenerade mot Snickeriet!

Helena fick rusa vidare då hon hade ett bud som skulle komma och hämta grejer hemma hos henne. Men jag tog med mig Karin och Karin för att visa vårt kontor, Snickeriet alltså. Vi hängde där en stund och pratade om allt mellan himmel och jord. Tiden gick alldesles för snabbt och sen var Karin och Karin tvugna att rusa vidare på varsitt håll.

 

Dnilva och Kreativa Karin

Tänk att Karin och jag lärde känna varandra när vi spelade in Superskaparna som började gå för ganska exakt ett år sedan. För det första går tiden otroligt fort. Känns på ett sätt som så nyligen. Men på ett annat vis känns det som om jag har känt Karin mycket längre. Tycker om henne så himla mycket och önskar att vi bodde lite närmare varandra.

 

Väggmobil av Kreativa Karin

Jag blev för övrigt helt bortskämd av henne. Först fick jag en alla hjärtans dag present i form av en godispåse. Så fint! Och sen fick jag, eller snarare krabaten i min mage en present.

Alltså! Ser ni så fin! En äkta Kreativa Karin! Den ska få hänga på en hedersplats i bebisens hörn i sovrummet. Vi ska bara fixa det där hörnet först. Och helt plötsligt blev det ännu lite verkligare att vi ska ha barn! Och på bilden här nedanför som jag Karin har fotat kan ni se hur den ser ut när den hänger uppe.

 

Väggmobil av Kreativa Karin
Foto: Kreativa Karin Bild lånad från Karins instagram.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

0

Kommentera

Men åh, vilken kul dag!!

gulliga ni e! och fint med himlen. firade min 19e (hehe) födelsedag där. och minns karin så väl från superskaparna, hon var sååå duktig!!

Kreativa Karin

Åh, finaste Anna Maria! Önskar också att vi bodde närmare, vi måste få till det att ses snart och kom gärna till Göteborg, det hade varit så kul! Kram och tack för en fin dag!

Men verkligen! Absolut, måste helt klart boka in en tur till Göteborg! Kram <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.