2018-01-02

Topp nio på instagram under 2017

Det fina med att blogga och vara aktiv på internet är att det är både roligt och lätt att se tillbaka på året som gått. Även om såklart inte allt läggs upp eller delas så finns ändå några de bästa ögonblicken samlade. Idag tänkte jag att vi skulle kika på vad som har fått flest ♡ på min instagram under 2017 och vill ni följa mig där heter jag @dnilva där också. 

Vi kan väl titta på bilderna en och en med en liten förklaring bakom.

Nr 9.

Superskaparna – Hundkoja | Dnilva

Min hundkoja jag gjorde i Superskaparna med finaste hjälpredan Francis (han finns också på instagram @hello.im.francis). Gillar verkligen hundkojan jag gjorde och önskar nästan att jag hade haft en hund som kunde utnyttjat den. Nu bor en annan hund jag känner, Kotten i den istället. Fint.

Nr 8.

Superskaparna – Lampa av gamla leksaker | Anna María

På något vis känns det lite otippat att den här lampan av leksaksbilar som jag också gjorde under Superksparna kom med på listan. Men det känns fint att jag fick så mycket pepp och support under tiden jag var med i programmet och det jag gjorde där. Otroligt tacksam för det!

Nr 7.

Short hair with bangs

Jag klippte lugg och ni gillade det lika mycket som jag! Trivs faktiskt himla bra i luggen och känner mig lite mer som en karaktär än jag gjorde innan. Däremot är det mer fix med den än att inte ha lugg. Det ska en veta! Nu är den däremot lite för lång och håret behöver klippas snart igen.

Nr 6.

Cherry blossom Stockholm

Det känns som att blommande körsbärsträd är väldigt like-kompatibelt. Jag förstår det. Det är liksom ett tecken på att våren kommer och att det finns hopp för varma kvällar, sol och ljus. Den här bilden tog jag en kväll när jag var på väg hem till Anna för att gå på klassisk hemmafest. Jag, Jocke, Jonas, Ella och Kristin hade mötts upp och ätit mat och druckit drinkar innan. Det var en sån där kväll när vårpeppen verkligen kändes i luften. Fint!

Nr 5.

Anna María Larsson & Henrick Eriksson Superskaparna

Stor del av 2017 kommer alltid vara Superskaparna för mig. Den här bilden la jag upp samma dag som finalen mellan mig och Henrick var. Jag visste såklart redan hur det hade gått här och kände lite vemod över att det efter den dagen skulle vara slut. Jag har sagt det förut, men Superskaparna är något av det absolut roligaste och jobbigaste jag har gjort. Fasen vad jag växte som människa på något sätt. Upptäckte nya sidor av mig själv och imponerade faktiskt på mig själv också.

Nr 4.

DIY Stocking Flower Crown | Dnilva

På fjärde plats kommer min blomkrans av strumpbyxor som jag gjorde till midsommar. Tycker om den men har bara använt den på midsommar. Sen är jag faktiskt himla nöjd med inlägget som hamnade på bloggen. Det ligger många timmar bakom det. Göra själva blomkransen, fota, filma och skriva. Men bra tycker jag att det blev. Här kan du se inlägget: DIY blomkrans av strumpbyxor

Nr 3.

Anna Maria Larsson Superskaparna

En bild tagen minutrarna efter att Superskaparna avgjordes och jag kom tvåa. Jag ser så mycket i min blick och känner så mycket. Besvikelse, lättnad och glädje. Allt på samma gång. Såhär skrev jag på instagram när jag delade den här bilden. ”Alltså TACK! ?✨??? Miljoners miljarders tack! Tack till er jag känner och inte känner. Tack till deltagarna och hela produktionen! Tack till Jonas, Maria och Marie. Tack till varenda en av er som har stöttat mig under min resa i Superskaparna! Det har varit en galen upplevelse som jag är så glad att jag vågade hoppa på! Jag hade ingen aning om hur långt jag skulle kunna ta mig i tävlingen för motståndet har varit tufft. ? Jag är så oerhört tacksam att jag har fått den här chansen att testa mina egna gränser och att lära känna helt fantastiska människor. ? Jag har imponerat på mig själv och bevisat för mig att jag visst kan. ?? Även om det inte räckte hela vägen så fick jag vara med i alla avsnitt och visa vem jag är. Det här är bara början! ???? Till sist. STORT GRATTIS till Henrick! ? ??”

Nr 2.

Halloween costume - Pennywise the clown IT

Årets Halloweenkostym clownen DET fick massa likes! Tack! Jag älskar att klä ut mig och la ner en hel del jobb på denna. Mest nöjd är jag med kragen som jag gjorde av 76 st kaffefilter. Här kan du se hur jag gjorde den: Halloween 2017 – Pennywise clownen från DET

Nr 1.

Terrorattentat Stockholm 7 april 2017

Flest likes fick en bild jag tog på Drottninggatan efter terrorattacken den 7 april. Det är fortfarande sjukt att det hände, men Stockholm visade sig från sin allra kärleksfullaste sida den dagen och dagarna efter. Känslan av att gå Drottninggatan fram, den gata jag jobbat på och gått fram och tillbaka i flera års tid blev helt plötsligt en annan. Men ingen kan ta min stad ifrån mig och att gå bland alla människor i tystnad var fint mitt i det hemska.

Tack snälla ni som gillar, kommenterar och följer mig. Tack!

Nu kanske ni trodde att det här var slut på inlägget, men jag måste vara ärlig med er. De där nio bilderna ovanför är faktiskt inte de nio bilder som fått flest likes under 2017 på min instagram. Inte om en ska titta på själva siffran. För i april i år märkte jag helt plötsligt hur det bara strömmade in likes på en bild som i vanliga fall inte skulle ha fått så många likes. Jag blev väldigt konfunderad och dagen efter fick jag ett direktmeddelande från ett konto som frågade om jag inte gillade alla nya likes jag fått. Eeeeh, tänkte jag, det här var konstigt. Det visade sig då vara ett köpa-likes-konto som hade gett mig gratis likes. De ville såklart visa på sina tjänster och att jag skulle köpa likes av dem. Jag blev så himla arg! Jag skulle aldrig köpa följare eller likes, någonsin! Men nu hade någon tagit sig friheten att gå in och likea med fejk-konton. Det fuckar ju upp för mig! Statistik som är värdefull för mig. Tänk om jag hade haft ett samarbete just då där statistiken var extra viktig. Absolut, det hade sett bättre ut. Men det hade inte varit rätt. Och det är viktigare för mig. Såklart! Detta höll på i några dagar och jag blockade konton och kände mig maktlös och tog en liten paus med att lägga upp bilder. Och om vi tittar på mina faktiska mest likeade bilder så ser det lite annorlunda ut. 4 av 9 bilder är inte samma. Bild 1, 2, 4 och 5 är de bilder som har fått fejklikes. Inte bara fejk naturligtvis, men några hundra extra likes, och det är fel. Så jag gick igenom alla bilder manuellt och letade fram mina genuint likeade bilder här ovanför. För jag vill ha rätt statistik!

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

0

Kommentera

Fina minnen du har i dina nio bästa. Och ettan är såklart väldigt sorglig och hemsk men ändå fint med all kärlek. Och vad tråkigt att du blivit utsatt för sånt ”like-konto”, det är ju verkligen inget man vill ha! Konstig grej det där med vilja/kunna köpa likes. Helt oförstårligt för mig också.

Men visst är det fint på något sätt ändå mitt i allt det hemska. En fin nia som symboliserar mitt år ganska bra 🙂 Ja, segt med alla fejk-likes. Men nu är det förbi tack och lov 🙂

1. Kotten måste vara världens gulligaste namn 2. fullomligt älskar bilden på dig med midsommarkransen!!!

Visst är Kotten så himla gulligt. Kotten själv är för övrigt också det 😛 Tack! Gillar faktiskt också den bilden. 🙂

men uääe, trist med fejk-likes på det sättet! det strular ju verkligen till statistiken när siffrorna är det en räknar och utgår ifrån. du verkar ha haft ett fint instagram-år i alla fall <3

Ja, sjukt segt. Men bortsett från det så var det ett himla fint instagramår! 🙂

men gu va sjukt att det kom från bottar! jag verklikear (nytt ord) alla dina iaf. tack för att du förgyller mitt flöde! <3

Ja, sjukt störigt med botarna. Men alla verklikes (bra ord!) väger upp allt sånt! Tack för att du följer. Puss!

usch för fejklikes och heja dig för ärlighet! och jäklar vad skarp du är med kameran alltså. blir lika imponerad VARJE GÅNG.

Ja, det är trist. Men tyvörr är det väl sånt en får räkna med. Men tack snälla :*

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.