2018-01-16

Larsson och Lyth – 5 hacks för frukt & grönt som verkligen funkar!

Äntligen är Larsson och Lyth tillbaka från juluppehållet! Nu väntar massa nya avsnitt framöver, så se till att prenumerera på kanalen för att inte missa något! I veckans avsnitt djupdyker vi bland frukt & grönthyllan där vi går igenom våra fem bästa hacks för frukt & grönt. Skala på ett enkelt sätt, skölj snabbare och förvara bättre! Att förenkla och göra smarta grejer som underlättar är väl något de flesta gillar? Jag gör det i alla fall! Så häng på in i köket med Helena och mig!

 

PRENUMERERA HÄR

Sitter du kanske på något smart hack? Dela gärna med dig av det till oss genom att antingen kommentera under videon, eller här i inlägget! För smarta hacks kan en aldrig få för mycket av.

 

Larsson och Lyth - 5 hacks för frukt & grönt som verkligen funkar

Och du vet väl att vi blir superglada om du vill ge de filmer du gillar en tumme och upp glöm för sjutton inte att prenumerera!

Stort tack till Kappahl som lånade oss fina och sköna kläder till inspelningen. Jag älskar den där prickiga tröjan, det känns som om jag har en sån redan vilket är enligt min mening det bästa betyg ett plagg kan få.

 

5 hacks för frukt & grönt som verkligen funkar

Sugen på mer Larsson och Lyth, här hittar du alla våra avsnitt.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

0

Kommentera

Trodde prickiga tröjan var Rodebjer vid första anblick, jättefin! Och haha, avokadostrumporna <3
Tycker isbergssallad-hacket var himla smart. Kul med video!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.