2018-01-26

Gör det själv #85

Gör det själv #85 - Fyra fluffiga projekt med popoms

God morgon fredag! Igår hade jag en fullspeckad dag från tidig morgon till sen kväll. På morgonen gjorde jag en grej jag kommer berätta mer om framöver och på förmiddagen hann jag med lite jobb på Snickeriet innan jag kastade mig iväg för att gå på pressvisning och kolla in inspirerande vårnyheter. Efter lunch var Helena och jag på ett möte som förhoppningvis kan leda till kul grejer framöver och när det mötet var klart hade vi på Snickeriet en facebook-kurs. Huvudet fylldes till bredden och jag blev både peppad och lite skrämd av hur mycket möjligheter som finns och som jag inte har varit medveten om. Efter vår kurs gick vi alla ut och åt riktigt god mat på Tong. Bra dag!

Den här veckan har jag samlat på mig inspirerande projekt du kan göra själv med garnbollar eller pompoms som de också kallas. Jag tycker det är något extra härligt och fint med pompos. De är fina och möjligheterna med dem är många! Jag har några idéer på projekt som en kan göra, måste bara komma till skott med dem först!

Fyra grejer du kan göra själv

1. Pompom-halsduk via Ohoh blog
En halsduk av pompoms, så fluffigt och mysigt! Här kan en antingen variera färgerna, eller hålla det helt monokromt. Undrar hur det skulle vara att även göra bollarna i olika storlekar.

2. Pompom-klocka via Kalio Chich
Väggdekorationer med pompoms är i mitt tycke fint. En pompom-klocka blir lite som en väggdekoration med en funktion. Win-win alltså!

3. Pompom korg via A Beautiful Mess
En kul grej är att använda pompoms som detaljer på kuddar, möbler eller varför inte på en korg. Så fint verkligen!

4. Glassgirlang med pompoms via Pysselbolaget
Eller så kan en göra nåt kul och fint bara. Små pompoms och äggkartonger på et snöre blir en  fantastisk glassgirlang! Kul att ta fram olika sorters smaker på själva glassen!

 

Fler grejer du kan göra själv

Se alla   #75 / #76 / #77 / #78 / #79 / #80 / #81 / #82 / #83 / #84

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Pom pom scarf via Ohoh blog
2. Pom pom clock via Kalio Chic
3. Pom pom basket via A Beautiful Mess
4. Pom pom ice cream garland via Pysselbolaget

0

Kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.