2018-01-05

Gör det själv #83

Gör det själv #83

Har ni kommit igång med vardagen än eller njuter ni fortfarande av lite ledighet? Jag har mjukstartat lite (även om kroppen mest vill fortsätta vila och ligga i soffan liiiite till) och har suttit på kontoret både onsdag och torsdag den här veckan. Så tänkte jag åka in en runda idag också. Jag har en del bokföring att ordna upp och det känns som en bra början att få ordning på det innan jobbet sätter igång på riktigt. Var på ett spännande möte igår och ska träffa samma gäng idag också inför en grej framöver som känns riktigt rolig! Men mer om det senare.

Nu är det nytt år, nya möjligheter och allt vad det innebär. Många vill, även jag inkluderat rensa och göra rent i början av det nya året. Nya vanor, mål och tankar om året som kommer. Det kan verkligen vara i stort och smått. Allt från att ändra vissa vanor till att få in nya rutier. Jag kan känna att jag vill ta hand om mig själv lite extra. Lägga en mask, ta en extra lång dusch eller för de som har badkar ett långt och avslappnande bad. Så den här veckan har jag samlat ihop fyra kroppsvårdande DIY’s som du kan göra själv. Jag själv har inte provat så många av den här typen, men tycker det känns kul. Kanske är det dags för första testet nu?

Fyra grejer du kan göra själv

1. Sminkborttagning med kokosolja via Top things to shop
Jag är väldigt noga med att aldrig gå och lägga mig med smink. Vill känna att huden är ren och tom på produkter innan jag lägger mig. Men det här med sminkborttagning har jag inte jämt. Oftast låter jag ansiktstvätten tvätta bort sminket, men jag känner att de gånger jag använder en speciell produkt för att ta bort sminket blir det lite renare. Att använda kokosolja känns som ett snällt alternativ.

2. Värmande chai latte-bad via Life-n-reflection
Nu har vi inte något badkar, men det låter ganska inbjudande med ett chai latte bad tycker jag. Dessutom extra lockande med ett värmande bad.

3. DIY mask och kroppsskrubb via Jojotastic
Att göra egna masker och kroppsskrubb är såklart härligt för en själv, men också ett bra tips på en sista-minuten-present till någon. Här är både en mask och en kroppsskrubb.

4. Hårbottenskrubb med äppelcidervinäger via Hello glow
Jag är ganska bra på att göra inpackningar i håret och lägga hårmasker, men hårbotten borde nog få lite mer kärlek. Den här skrubben för hårbotten känns bra och jag blir sugen på att testa.

Har du gjort några egna skrubber, masker eller krämer? Det vore så kul att se, länka gärna bland kommentarerna i så fall.

Fler grejer du kan göra själv

Se alla   #70 / #71 / #72 / #73 / #74 / #75 / #76 / #77 / #78 / #79 / #80 / #81 / #82

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Coconut oil as a makeup remover via Top things to shop
2. Chai Latte bath via Life-n-reflection
3. DIY mask and body scrub duo via Jojotastic
4. Apple cider vinegar scalp scrub via Hello glow

0

Kommentera

Jag har verkligen fått upp ögonen för att använda scrubbar sedan jag fick en jättebra i julklapp (från rituals). Har aldrig gjort nån egen, men borde ju absolut testa att göra det också! Så kul att själv kunna bestämma innehåll och doft.

Ja, men scrubbar är så sjukt härligt tycker jag. River liksom rent 😛 Eller hur! Så kul att bestämma innehåll och doft själv.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.