2018-01-30

En hemlighet

Vi ska ha barn!

Sen oktober har jag gått runt och burit på en liten hemlighet. Eller, liten och liten. Världens grej är det faktiskt. Det kommer förändra hela min värld. Och följer du mig på instagram har du nog redan en aning om vad det är jag pratar om. Philip och jag ska bli föräldrar! I juni kommer det en miniperson som är vi två, i en förhoppningsvis, ultimat blandning. Det känns så stort och självklart på samma gång. Kan inte tänka mig någon bättre att ha med på det här äventyret än Philip!

Just nu har jag varit gravid i 20 veckor. Det är halvvägs och på ett sätt har tiden gått sjukt fort. I förra veckan var vi på rutinultraljudet och allt såg bra ut, tack och lov. Helt ärligt har jag varit rätt orolig att det inte skulle göra det och har därför varit väldigt försiktig med att ta ut något i förskott. Vet att jag absolut inte kan göra det än ändå, men nu känns det lite mer som om det verkligen är sant att vi ska bli föräldrar.

Jag tänker att den här platsen fortfarande ska få vara precis som den är, men med tillägget att jag ska bli mamma och allt vad det innebär. Jag har redan massa tankar på DIY att göra och så behöver vi göra om lite hemma för att förbereda för en till i familjen. Men vad känner ni, är det något särskilt ni vill läsa om? Jag tänker att jag kommer dela med mig lite av det som är kvar av graviditeten, men det här ska inte bli en gravidblogg för det. Jag är så peppad. Hoppas ni vill hänga med!

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

2

Kommentera

Åh! Grattis!!! Lycka till med sista hälften <3 Det är ju så roligt att pyssla till en liten <3 Kramar

Grattis här också💐Det ska bli superkul och få följa din resa 🤰🏻👶🏻

Grattis, vilken rolig nyhet! 🙂

Grattis till er! 🙂

Alltså det är så fantastiskt, megagrattis <3 <3 <3

blev SÅ glad när jag såg på instagram, och minst lika glad nu. än en gång, stort grattis <3

underbart kul, grattis!!

<33333333333

Stort grattis och all lycka till <3<3<3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.