2018-01-04

Återbruka strumpbyxor, gör hårsnoddar

Hårsnodd av strumpbyxa

Jag vet inte hur det är med er. Men i min strumplåda ligger det flera par strumpbyxor som jag inte använder. Mest är det de där hudfärgade som jag använder som tunna långkalsonger hellre än något jag visar upp att jag har på mig. Så istället för att de ska ligga och inte användas tänkte jag tipsa om vad du kan göra med dem. Det här är också perfekt om du har strumpbyxor det har gått en maska på. Gör hårsnoddar! Det är lätt och det känns dessutom skonsamt för håret. Och bra att återbruka och anvnda grejer som redan finns eller har gått sönder. Win – win!

Enkla hårsnoddar av strumpbyxor

Du behöver

  • Strumpbyxor
  • Sax

Gör såhär

  • Klipp av en några cm bred remsa från strumpbyxan.
  • Dra några gånger i den så den blir smal.
  • Klar!

Enkelt va? Dessutom funkar det här också med gamla strumpor eller lite tjockare strumpbyxor.

Missa inte att du också kan använda strumpbyxor och göra blommor av dem. Här kan du se hur jag gick tillväga och gjorde en blomkrans av strumpbyxor.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

1

Kommentera

meh, toppentips! hur är de i hållbarheten sen? tänker om de tappar formen lätt, eller håller sig bra pga en har ändå haft benen i tidigare? hehe!

För mig har de hållt bra! Jag har inte så tjockt hår så jag behöver inte särskilt mycket support liksom. Men tycker att elasticiteten håller bra!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.