2017-12-21

Tomte av garn och ring – klassiskt julpyssel

Tre dagar kvar till julafton så än så länge finns det tid för mysigt julpyssel. Larsson och Lyth, ni vet min och Helenas YouTube-kanal, maxar på med ytterligare ett avsnitt med julpyssel. Den här gången visar jag hur du gör en tomte av garn och ring. För mig är det här en klassiker som alltid har funnits i mitt hem. Men den vi hade hängande i fönstret hemma hade skägg av fårskinn istället för garn som jag gör här. Kanske har du precis som Helena sett den i mindre format som ett julgranspynt?

I dagens avsnitt pratat vi även om traditioner och funderar på julpyssel som vi alltid måste göra för att det ska kännas som jul. Har du något du eller din familj alltid har gjort?

 

PRENUMERERA HÄR

Som ny kanal är det svårt att nå igenom och nå ut på grund av YouTubes algoritmer, så hjälp oss genom att likea våra videos, kommentera, prenumerera och dela dem. Då blir vi superglada!

Vill du få en överblick över vilka fler avsnitt det finns av Larsson och Lyth? Kolla in bloggens Larsson och Lyth-kategori här eller klicka in dig på vår kanal på YouTube här.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

0

Kommentera

Men va? Så roligt! Jag har nog ALDRIG sett en sån här tomte??

Men vad kul att du inte har det! För mig är det en klassisker som sagt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.