2017-12-12

Lysande glittergran – Nytt avsnitt med Larsson och Lyth

Nu mina vänner finns ett rykande färskt avsnitt av Larsson och Lyth uppe på YouTube! I det visar jag hur du gör en alldeles underbart maxad julig liten lysande glittergran! Ni som har hängt här ett tag kanske känner igen själva granen från tidigare då jag har bloggat om den. Men jag kände att den förtjänade att få visas i rörlig form också. Och det är precis vad ni ska få se idag!

Själva granen är gjord av kemtvättsgalgar, en ljusslinga, eltejp och glittergirlanger. Busenkelt!

 

PRENUMERERA HÄR

Just en sån här julgran är så himla nostalgisk för min del. Den påminner mig om när amma (mormor) introducerade mig för den här granen när jag var liten. Hon hade gjort en och det var det häftigaste och juligaste jag någonsinn hade sett då. Den var i silver med kulörta lampor och var totalt mega-prålig. Jag älskade den! Så året efter när hon och afi (morfar) kom och hälsade på oss i Sverige inför julen hade hon med sig alla grejer som behövdes och vi gjorde en egen till mig. Min lycka var total!

Det fina med den här granen är att den går att anpassa efter tycke och smak. Välj lampor i en färg eller flera färger. Och glittret likaså. Är det någon gång jag går all in och inte alls är försiktig är det under julen. Den ska vara maxad och mycket i mitt tycke.

Hoppas ni gillar dagens avsnitt och prenumerera gärna på kanalen så blir Helena och jag superglada!

 

Liten gran av galgar

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

0

Kommentera

Men åh vad festligt med en lysande gran! Verkligen rolig idé 😀

Ja visst är den festlig! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.