2017-12-30

Gör det själv #82

Gör det själv #82 - Fyra festliga grejer du kan göra till nyår

Så blev det näst sista dagen på 2017, jag tycker att året har rusat på i en himla fart. Det känns som om jag ständigt ligger lite efter och är några veckor eller månader bakom i tiden. Märklig känsla, men nyårsafton imorgon och det ska såklart firas! Philip och jag ska hem till Krisktin och Marco på middag. Vi har tillsammans preppat massa god mat, idag ska Philip och jag förbereda efterrätten och de står för drinkarna. Kommer bli himla festligt känner jag på mig.

När jag var yngre kände jag ofta en stress inför nyår och själva nyårsfesten. Så stora förväntningar som sällan infriades. Nu har jag nog ett mer sunt förhållande till nyår. Bra sällskap och ingen press från min sida gör att det blir en bra kväll vad jag än hittar på. Ska du kanske styra nåt eget eller ska du bort till någon annan så har jag letat fram fyra festliga grejer inför nyårsfesten. För visst hör det till med massa glitter och konfetti på nyår? Vill ni ha fler idéer kan ni kika på förra årets Nyårs-Gör det själv som jag satte ihop innan nyår.

Fyra grejer du kan göra själv

1. Konfetti poppers via A Pumpkin & a Princess
Jag önskar att konfetti och glitter inta var lika jobbigt att städa undan som det faktikt är. För det är kul och fint! Men skiter en lite i att det är en del att städa upp så tycker jag att en ska gå all in på party-poppers, konfettibomber och sånt. Såklart går det att göra själv! Det finns massa olika sätt. Alltifrån en ballong och en toarulle till det via länken ovan. De var extra fina med den holografiska tejpen.

2. Disco-kuleglasögon via Club Crafted
Discokulor och spegelbollar kan få varje rum att bli en liten fest. De här glasögonen var väl himla festliga dessutom! Har du inte minispeglar skulle jag säga att det går lika bra med paljetter eller vad som helst annat som glittrar.

3. Duka med discokulor via A Bubbly Life
Jag verkar ha fastnat för discokulor. Eller så är det årets grej. Vet att Lagerhaus säljer discokule-glas och fina holografiska fransgardiner som skulle vara perfekta till den här dukningen. Gå all in på glitter, blanka material och du är hemma!

4. Diadem med stjärnor och månar via Love Maegan
Är du mer pepp på att pynta dig själv tycker jag att det här diademet var himla fint. Jag blev sugen på att göra en egen variant, men av strass-grunkor (vette sjutton vad det heter, men de är som miniädelstenar, men i plast säkert och platta på baksidan) som jag har hemma.

 

Fler grejer du kan göra själv

Se alla   #70 / #71 / #72 / #73 / #74 / #75 / #76 / #77 / #78 / #79 / #80 / #81

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Confetti push up pops via A pumpkin & a princess
2. Disco ball glasses via Club Crafted
3. Disco ball themed party via A Bubbly Life
4. Starts and moon headband crown via Love Maegan

1

Kommentera

Så mycket festligt! Hoppas nyår var fint och att du hittar lite återhämtning snart <3

Tack! Nu har jag verkligen återhämtat mig och det känns så skönt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.