2017-12-22

Gör det själv #81

Gör det själv #81 - Fina julklappsinslagningar

Nu äntligen börjar jag känna lite ro i kroppen. Ser så fram emot lite ledighet över julen. Så idag har jag faktiskt gett mig nästan helt ledigt. Har yttepytte lite jobb jag ska göra, men annars tänker jag ta det himla lugnt och försöka slappna av. Jag ska slå in paket och packa väskan innan vi åker ner till Småland tidigt imorgonbitti där vi ska fira jul hemma hos Philips syster med Philips familj. Sen i mellandagarna åker vi till Uppsala för att fira jul med min. Det blir korta och intensiva stopp, men fint ändå att hinna ses.

Nu såhär i slutspurten kan jag tänka mig att flera av er ska slå in de sista klapparna och kanske rimma på paketen. Kom på nu att jag behöver göra det, rimma alltså. Men jag ska faktiskt bara rimma på ett paket, för fler än så har jag inte köpt. Vi har bantat ner allt vad gäller julklappar och vi lottar faktiskt vem en ska köpa sin julklapp till. På så sätt blir det en lite större klapp och sen inget mer att tänka på. Plus att den som får paketet inte vet vem det är ifrån.

Så på temat paket och inslagning har jag samlat ihop fyra fina inslagningar jag har hittat. Hoppas ni gillar!

Fyra grejer du kan göra själv

1. Vit inslagning via Emilia Westersröm
De här vita paketen är enkla och fina. Gillar verkligen de med de vita tofsarna. Så vintrigtoch fint!

2. Monokrom inslagning med pappersrosetter via The Merrythought
Enfärgade paket tycker jag kan vara väldigt fint och att matcha dekoration med pappret är ännu ett extra steg. Jag har faktiskt varit sugen på att göra egna rosetter och det är faktiskt inte alls svårt.

3. Paket inslagna i tyg via A Pair & A Spare
Att återbruka och återanvända tyg är också ett fint sätt att slå in klappar. Scarfs och sjalar är också riktigt bra så tyget i dem är följsamt.

4. Paket med skuren mistel via Helena Lyth
Att skära ut ett mönster i paketet och ha en annan färg under är så himla fint. Den här misteln är en fullträff i min bok. Så fint paket.

Hoppas ni får två fina sista dagar innan jul och att julen blir lugn och skön hur ni än firar.

Fler grejer du kan göra själv

Se alla   #70 / #71 / #72 / #73 / #74 / #75 / #76 / #77 / #78 / #79 / #80

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. White gift wrapping via Emilia Westerström
2. Monochrome gift wrapping with paper gift bows via The Merrythought
3. Fabric wrapped gifts via A Pair & A Spare
4. Mistletoe gift wrapping via Helena Lyth

0

Kommentera

Fin du är! Tack! Jag föll pladask för de superenkla enfärgade? Så fint? Jag som brukar överösa mina presenter med krimskrams? Känner inte igen mig själv, haha!

Ja, men visst är det fint med enkla enfärgade. Hehe, återstår för dig att se om det bara är just nu, eller om du ändrats som person. Det kan också vara fint med kontrasten mellan maxade paket och väldigt enkla tycker jag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.