2017-12-14

Förvara dina ljus i en vas

Just nu går det åt otroliga mängder ljus hemma hos oss. Dels för att det är mysigt att tända ljus och det behövs liksom i det här mörkret. Men också för att få upp värmen i lägenheten. För hemma hos oss är det kallt som tusan.

Och istället för att ljusen bara ska ligga i en låda eller ett skåp så har jag satt dem i en vas som får stå framme. Då är det lätt att ta fram nya ljus när de andra är slut. Plus att det blir fint att ha framme tycker jag. För lite extra julpiff knöt jag fast ett sidenband runt vasen. Fint ändå tycker jag.

Nu saknar jag bara fler fina ljusstakar. Har fått ett sug efter olika mässingsljusstakar i alla möjliga storlekar och former. Dags för en tur på loppis eller i en second hand butik!

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

0

Kommentera

Så enkelt och bra tips 🙂 själv har jag alla värmeljus i en gigantisk glasburk, ser så fint ut där den står!

Visst är det! Jag letar faktiskt efter en burk för mina värmeljus, det är så fint att ha framme också. Och praktiskt, för här hemma hos mig går de åt som smör i solsken 🙂

Jag har också plockat fram ljusen, behöver ju ha något framme på vår lilla vitrin. 😉 Har tre små mässingsstakar som jag fyndat men vill gärna ha fler, för de är så vackra. 🙂

Mässingsstakar är så fina! Tycker att de är så fina i sina olika storlekar och former.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.