2017-11-17

Gör det själv #76

Den senaste tiden har jag varit inne i en instensiv jobbperiod, mycket som ska hinnas med och preppas och förberedas inför julen. Jag har en hel del workshops och julpyssel inbokat i slutet av november och i december. Förutom det leveranser och andra uppdrag. Plus bloggen och nya YouTube-kanalen Larsson och Lyth. När dessutom november gör mig sådär extra trött blir det ibland extra kämpigt. Men jag är otroligt tacksam för att det jag gör är roligt i alla fall. Idag ska jag fota julpyssel hela dagen inför en leverans så jag tänker maxa med julmusik och dricka kryddigt te på kontoret.

Hemma har vi bunkrat upp med massa levande ljus och jag vill verkligen ha det mysigt omkring mig hela tiden. Det är något fint med november i alla fall, det här behovet av att ha det mysigt inne. För när vädret är grått och trist är det i alla fall det minsta en kan göra för att bättra på humöret. Så därför har jag valt ut fyra mjuka grejer du kan göra själv i helgen.

Fyra grejer du kan göra själv

1. Klä om en sittpuff via An Interior Affair
Sittpuffar är både fint och har du en med förvaring är det dessutom funktionellt. Det finns massa gamla på loppisar och i second hand-butiker om du inte har en hemma. Att klä om en kan verkligen göra en hel del med utseendet. Den här blå i sammet är superfin!

2. Virkad filt via All about Ami
Även om jag själv inte har virkat på flera år så tycker jag det är himla fint. Och en varm filt vore nåt att ha. Den filten vi har nu är visserligen fin, men den luddar av sig så himla mycket. Så att ha en svart tröja eller ett par mörka jeans går liksom inte när en ska sitta i soffan. Det här mönstret gillade jag och den ser sjukt gosig ut!

3. Kudde med påtad kant via Flax and Twine
I senaste videon från Larsson och Lyth visar Helena hur du påtar. Och att påta en kant och fästa på en kude var faktiskt himla fint!

4. Vävd väggbonad via Pretty Life Girls
Jag vet att jag har delat massa olika väggbonader här, men jag tycker det är så himla fint och det går att variera i oändligheten! Plus att det är oerhört avokopplande att göra. Perfekt projekt att ta tag i inför ledigheten och alla filmer och serier som kommer plöjas nu framöver.

Fler grejer du kan göra själv

Se alla    #60 / #61 / #62 / #63 / #64 / #65 / #66 / #67 / #68 / #69 / #70 / #71 / #72 / #73 / #74 / #75

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook


TRANSLATION:Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Velvet Ottoman via An Interior Affair
2. Cross Bobble Blanket via All about Ami
3. Finger knitting trimmed pillow via Flax and Twine
4. Holliday wall hanging via Pretty Life Girls

0

Kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.