2017-11-29

Frukost för att fira IVAR 50 år

För några dagar sedan var jag bjuden på frukost av IKEA för att för-fira att hyllan IVAR som fyller 50 år i januari 2018. De hade byggt upp en hel IVAR-värld som är helt i min smak och jag kände direkt ett sug att flytta in bland allt obehandlat trä. Vi fick höra berättelsen om IVAR och hur den under årens lopp har hetat både BOSSE, INGO och UFFE innan det blev just IVAR samtidigt som vi mumsade på god frukost och drack grön smoothie.

IKEA - IVAR 50 år

Efter att ha lyssnat på inspirerande snack om styling, IKEA förr i tiden och en och annan rolig historia smög jag runt i lokalen och klämde och kände på alla delar. På nedervåningen var det ett litet sovrum inrett med skrivbordshörna/mathörna och vita metallskåp (som släpps i februari 2018), det var så mysigt! Jag ville krypa ner på en gång! Hade jag bott i en liten etta till exempel så känns detta som en himla smart och snygg lösning.

IVAR är dessutom perfekt för olika slags DIY, det går lätt att måla om och göra små justeringar för att det ska kännas personligt. Du kan bland annat göra anslagstavlor, vikväggar med mera av en eller flera gavlar. Ni kanske minns vikväggen jag gjorde i Superskaparna? Den är gjord av tre IVAR-gavlar.

Superskaparna vikvägg | Anna María

Pressbilder från ikea.se/livethemma

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.