2017-11-20

För ett år sen när vi spelade in Superskaparna

Just precis för ett år sedan var jag mitt uppe i inspelningarna av Superskaparna. Men det berättade jag inte om då. För programmet började sändas först i slutet av februari 2017 och det vara bara strax innan dess som jag berättade att jag var med där. Ni som inte vet så är Superskaparna ett program där jag var en av sju deltagare som tävlade i skapande och kretivitet. Lite som Sveriges Mästerkock men för hemmafixare. Spolier på detta, men jag kom tvåa i hela programmet och hela den här upplevelsen är något jag alltid kommer bära med mig.

 

Superskaparna avsnitt 4

Där och då under inspelningarna var det en blandning av det roligaste jag någonsinn gjort, men också något utav det absolut jobbigaste jag har gett mig in på. Knappt en vecka innan inspelningen av programmet fick jag en vagel på ögat som heter duga. Så jag kände knappt igen mig själv på bilderna som togs under den tiden. Den var nog absolut störst den dagen vi tog pressbilder. Ha! Tack för det liksom. Så det säger nog något om att min kropp sa ifrån på grund av stress.

 

Final i Superskaparna - Dukning

Men som sagt också det absolut roligaste jag har gjort. Att ställas inför en sån utmaning och sen klara av den! Jag är faktiskt sjukt stolt över mig själv som gjorde det. Jag gick runt med ett konstant adrenalinpåslag under hela inpelningen som varade i en vecka. Och två nätter sov jag ingenting för att det bara inte gick då adrenalinet och alla tankar höll mig vaken.

 

Anna Maria Larsson Superskaparna | Alla deltagare

Det finaste av allt var ändå de andra deltagarna som jag lärde känna. Fanny, Ted, Henrick, Karin, Linda och Simon! Det kan bero på den extrema situationen, men den gemenskapen som vi fick där och då är så himla fin. Nu tycker jag det är dags för en återträff med alla snart igen!

Och faktiskt så ändrade den här inspelningen rätt mycket av mitt liv. Efter inspelningen sa jag upp mig från mitt jobb och vågade satsa på mitt egna företag. Så det är väl stora delar tack vare Superskaparna som jag numer är min egen chef och jag bestämmer över mina dagar helt själv. Såklart är det mest tack vare mig själv, men det blev som ett slags kvitto på att jag faktiskt kan betydligt mer än jag tror. Och det känns förbannat fint!

Har du inte sett Superskaparna så finns det fortfarande på TV4Play.

Eller vill du läsa mina tankar om programmet och se det jag gjorde? Här har jag samlat alla de inläggen.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

0

Kommentera

Tycker fortfarande det är SÅ roligt att du var med! Känner mig som en stolt kollega :’)

Men tack! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.