2017-10-05

Statement earrings – köp eller gör själv

Inlägget innehåller annonslänkar*

Statement earrings, alltså, stora maffiga örhängen, är och har varit hett det senaste året. Och gärna för mig! Jag gillar det och har gärna ett par stora, riktigt pråliga på mig. Min första tanke är såklart att göra ett par själv. Och jag har faktiskt ett helt lager av idéer i huvudet. Måste bara ta mig tid och göra dem. Men som tur är finns det också butiker som säljer dem! Och utbudet är stort! Och det är perfekt att antingen inspireras av eller att helt enkelt köpa. Idag har jag samlat några favoritet som finns ute i butikerna just nu.

*Det här inlägget innehåller annonslänkar, det betyder kort och gott att jag får någon krona för varje klick på varje länk, det i sin tur bidrar till att jag får betalt för det jobb jag lägger ner och kan fortsätta att jobba med detta. Tack för ditt stöd.

 

Statement earrings med gulddetaljer

Statement earrings gold

Ginko från NA-KD | Spiral från NA-KD | Beaded tassel från NA-KD | Block tassel från NA-KD | Big round från NA-KD
(annonslänkar)

Det här är den svåraste kategorin att göra själv om du inte är en guldsmed. Men de här (adlink) med svarta fransar eller de här (adlink) med gula pärlor kan du med lite pill göra så länge du har rätt material.

Statement earrings med extra mycket bling

Statement earrings rhinestones

Bigger Diamond från NA-KD | Favolo Ear Medium Multi från Ellos | Black Rhinestone Tassel från Gina Tricot | Red Flower Drop Crystal från Gina Tricot | The Emperor från WOS
(innehåller annonslänkar)

Sånna här maxade med bling behöver faktiskt inte vara omöjliga att göra heller. Har du exempelvis en bit tjockare filt som bakstycke kan du sy fast diamanterna på den. Funkar prima att göra broscher på det sättet också.

Statement earrings med tassels och fransar

Statement earrings tassels

Gold Button Tassel från NA-KD | Gloria från Bubbelroom | Red Bead Tassel Drop från Gina Tricot | Square Block Tassels från NA-KD | Three layered Diamond Tassel från NA-KD
(annonslänkar)

Den här varianten med fransar gillar jag, jag tror dessutom det är de lättaste att göra helt själv. Du behöver i princip bara fransar och ett hänge. Ska du göra något med mer guld eller metall på som de här (adlink) med svarta fransar eller de här (adlink) rosa så kanske du har några gamla örhängen som du kan återanvända och göra om? Jag har faktikt redan köpt på mig några färdiga fransar/tofsar som jag hoppas kunna göra nåt kul av.

Jag tänker att ett par statement earrings hade varit perfekt att ha på mig den 13 oktober när jag ska gå på Stora Influencerpriset, där jag även är nominerad i kategorin Årets Kreatör. Jag känner en liten press på mig att ha något som jag har gjort själv på mig just då i och med nomineringen. Och kläder kommer jag inte att sy, så då tänker jag att det vore kul att ha gjort mina egna accessoarer istället. Jag hoppas jag hinner fixa ett par örhängen, det hade varit roligt i alla fall. Vad för kläder jag ska ha på mig får komma i andra hand. Har lite panik över det just nu. Men det får lösa sig! Jag får se till att mina smycken är så pampiga att folk inte tänker på mina kläder.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

0

Kommentera

Hoppas att du hinner fixa egna! Det blir fint att ses där! Jag ser fram emot det <3 Hoppas jag får se dig ta emot ett pris också!

Jag hoppas jag hinner också 🙂 Ja det blir superfint att ses där! Tack snälla <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.