2017-09-20

Jag har klippt lugg

Nu är det klippt! Ja, håret alltså, jag har blivit med lugg! I ett bra tag nu har jag haft en tanke om att jag skulle klippa mig i en rak lite kortare page med lugg. För jag tycker det är sjukt snyggt på andra. Sen har jag sparat och försökt få mitt hår att växa ut till en jämn längd. Nu var det äntligen dags att ta tag i det och såhär blev håret!

 

Short hair with bangs

Och nu är håret min mörka färg igen. Samma som jag gjorde innan sommaren. Det är en intensivtoning som är väldigt lik min egna hårfärg. Det blir bara lite mer glans och lyster med den. Och det gillar jag! Extra bonus är att håret verkligen ser och känns så mycket tjockare. Jag har inte ens tjockt hår liksom. Tänk vad lite omtanke kan göra.

 

Short hair with bangs

Jag klipper mig som vanligt hos Björn Axén och nu går jag dessutom till deras nya salong i Roslagstull, tror jag har varit runt och klippt mig på de flesta av deras salonger faktiskt under alla år. Så nu sportar jag samma frisyr som Anna Wintour, Dora utforskaren och Mathilda i Léon. Jag känner mig ändå i gott sällskap!

 

På kvällen när jag var helt nyfixad i håret åkte jag på release för Björn Axéns nya kollektion The DNA på Björkholmen Gallery. Jag gillade verkligen de blåa och gröna tonerna i den nya kollektionen. Och jag kunde inte låta bli att undra vilken av de här frisyrerna jag hade fått om jag var en av modellerna. Nu var det några år sen jag var med på en kollektion, nämligen 2014. Då hade jag den här gråa frisyren.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

0

Kommentera

Åh vad fint!

Tack 🙂

SUPERFINT!!!!!!!!!!!!!!! Sjukt gulligt och coolt på samma gång ju???

Tack! Haha, ja kanske både gulligt och coolt 🙂

SÅ FINT. men — visa mig en frisyr du INTE klär i. finns inte! puss snyggo.

Hehe, jag får återkomma med den då! 😛 Tack! :*

Så fin frisyr!! Vädligt bra till hösten också skulle passa ypperligt till basker och ett glas vin ❤️❤️

Men visst skulle den det! Och känner att jag är i gott sällskap, det är ju samma frisyr som du har också 🙂

Svinsnyggt! Det ramar in ditt ansikte jättebra:)

Tack snälla! Känns ibland ganska mycket som en legogubbe, men jag gillar det!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.