2017-09-22

Gör det själv #69

Hej vänner! Fredag igen och nu är helgen riktigt nära! För första gången på ganska länge är min helg väldigt oplanerad. Philip åker bort och jag kommer vara hemma själv. Jag har bokat in ett träningspass på lördag förmiddag och sen tänker jag hinna läsa lite. På söndagen ska jag på 2 års kalas, men annars är det väldigt öppet. Så skönt!

Den här veckan har jag som vanligt samlat ihop fyra grejer du kan göra själv. Vi kikar!

Fyra grejer du kan göra själv

1. Dörrtofsar via Sugar & Cloth
Aldrig trodde jag att jag skulle ens fundera på att ha tofsar som Maria Montazami i mitt hem, men de här tofsarna fick mig ändå att tänka till. Superfina verkligen! 

2. Kintsugi, laga trasiga fat med gulddetaljer via Delineate Your Dwelling
Kintsugi, eller själva tekniken att laga trasigt porslin med guld har jag sett ploppat upp lite här och var de senaste åren. Är olyckan framme och nåt går sönder så blir det dessutom himla fint.

3. Skrivbordskalender via Mein Feenstaub
Det är någon särskilld dragningskraft i kalendrar som du kan göra själv tycker jag. Jag gillar dem verkligen och fastnar lätt för dem. Men faktum är att jag inte gör dem själv. Kan i och för sig bero på att jag inte har en given stor arbetsplats att ha dem på. Men vet ni, det blir det ändring på snart! Den här var riktigt fin och kul att kombinera med en polarodibild för varje månad.

4. Runda korktavlor via The Merrythought
Vid det här laget vet ni nog att jag gillar kork. Och det är verkligen ett snabbt och enkelt sätt att fixa till anslagstavlor. Gör bara i din favoritform eller utgå från hur mycket plast just du har.

Fler grejer du kan göra själv

Se alla   #60 / #61 / #62 / #63 / #64 / #65 / #66 / #67 / #68

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Door Handle Tassels via Sugar & Cloth
2. Kintsugi pottery via Delinate Your Dwelling
3. DIY Desk Calendar via Mein Feenstaub
4. DIY Cork Boards via The Merrythought

0

Kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.