2017-08-14

Workshop: Gör dina egna smycken

Workshop i smyckestillverkning

Vänner! Jag ska hålla i en workshop den 27 september här i Stockholm! Jag har teamat ihop mig med Skillbreak igen precis som sist när jag höll i en workshop och vi gjorde drömfångare (här kan du se hur trevligt vi hade det). Men den här gången fokuserar vi på att göra smycken!

Jag tycker att smycken verkligen kan göra det där lilla extra för kläderna och jag känner mig alltid lite vassare när jag har smycken än när jag inte har det. Så känner jag mig trött en dag och egentligen inte orkar brukar jag dra på mig extra mycket smycken så att jag liksom lurar mig själv lite. Funkar svinbra till viktiga möten och sånt!

På workshopen kommer jag visa lite olika tekniker, berätta hur jag tänker när jag gör mina smycken och förhoppningsvis inspirera dig. Dessutom kommer jag prata lite om material. För du behöver inte ha det dyraste materialet, nej det funkar lika bra med gamla PET-flaskor eller rep till exempel.

Jag håller fortfarande på att slipa på de sista detaljerna. Så är det så att du skulle vilja lära dig något särskilt så går det såklart superbra att komma med förslag!

 

Praktisk info

Var?
Svartmangatan 9, Stockholm

När?
Onsdag 27 september 2017 kl 18.00-20.30

Pris?
480 kr (material ingår)

Anmälan sker via Skillbreak. Ses vi där?

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

0

Kommentera

SåÅÅåÅå coola och snygga du är bäst 😀 Älskar första bilden!!

Gud vad kul! Är sugen men vet inte om jag kan! Det första halsbanded med twistade guldringarna är så jääääkla fint!

Ja! Superpepp! Tack, jag gillar det väldigt mycket också faktiskt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.