2017-08-25

Gör det själv #67

Yay för fredag! Eller vad säger ni? För min del är de här inläggen de som gör att jag vet vilken veckodag det är. Ha! Det blir verkligen något helt annat att frilansa och styra över min egna tid. Jag känner mig ärligt talat rätt slut i huvudet efter två maxade dagar på Formex. Jag har träffat så många fina, roliga, härliga människor och tryckt huvudet fullt med så mycket idéer. Men mer om vad jag har sett senare. Jag ska strax pipa iväg på födelsedags-AW hos Moa som fyller år. Lyllos mig som får hänga i Moa och Jockes fina lägenhet, här kan ni se mer från den.

Men nu tänkte jag vi skulle ladda upp inför helgen med lite inspiration. Vi kollar!

Fyra grejer du kan göra själv

1. Grytunderlägg öga inspirerat av Olle Eksell via Sinnen Rausch
Olle Eksells formgivning för Mazetti känner väl de flesta till. Att inspireras av det och göra ett öga själv för hemmabruk som en liten hyllning till Olles fantastiska form var riktigt fint. Sen kan du såklart komma på något eget som du kan använda samma teknik och såga ut ett underlägg eller två.

2. Gör egna penslar för spännande strukturer via Homan at Home
Det här är väl kanske inte direkt ett DIY som jag tipsar om i vanliga fall, men de här olika slags penslarna var himla roliga. Tänk vad enkelt att hitta nya strukturer med föremål du kan hitta hemma. Garn, nudlar, hårsnoddar med mera tror jag kan skapa fina mönster.

3. Fiskar i lufttorkande lera via Hello Wonderful
Jag har jobbat i lufttorkande lera en gång tidigare och fastnade inte riktigt för det. Men de här fiskarna gillade jag verkligen. Kanske är de färgerna, jag vet inte. Jag gillar dem!

4. Vävda minilandskap via Jesus Sauvage
På Formex såg jag en hel del väggbonader, den trenden sitter i fortfarande. Och de här vävda landskapen var så himla fina tycker jag! Och dessutom har de berg på sig vilket jag älskar!

Fler grejer du kan göra själv

Se alla   #56 / #57 / #58 / #59 / #60 / #61 / #62 / #63 / #64 / #65 / #66

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Trivet with iconic Olle Eksell eye via Sinnen Rausch
2. Creative Paintbrushes via Homan at Home
3. Painted Clay Fish via Hello Wonderful
4. Weaved mini landscapes via Jesus Sauvage

0

Kommentera

Thanks for including our brushes!

Thank YOU for inspiring me 🙂

Älskar grytunderlägget! Hatar dock Diy’s som kräver svindyra verktyg som man kan döda någon med, haha!

Haha! Jag fattar helt! 😛 Men det var så himla fint 😛

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.