2017-08-11

Gör det själv #65

Det är mitten av augusti nu och nu känns det verkligen som om sommaren kommer först nu. Jag kommer i alla fall inte att acceptera H-ordet än. Höst alltså. För augusti är helt klart en sommarmånad, så kom inte och säg något annat! Även om jag har börjat jobba igen så är det fortfarande varmt ute, solen skiner och kvällarna är sådär fina som de bara kan vara i augusti.

Jag har kommit igång med diverse DIY-projekt också vilket känns kul. Ni ska få se vad i nästa vecka. Men nu tänkte jag vi skulle kika på fyra projekt du kan göra själv i helgen.

Fyra grejer du kan göra själv

1. Enkel hallförvaring via A Pair and A Spare
Jag vill verkligen göra om våran hall, den är liten och mörk. Men å andra sidan är det här kanske inte det bästa alternativet för små hallar. Däremot är det himla fint och enkelt att sätta ihop. Varför inte ha den hr i sovrummet? Perfekt att hänga lite smågrejer på och kläder som annars skulle hamna på golvet eller i den där stolen.

2. Sandaler med pärlor via Deconstrut
Sandaler med pärlor på har jag sett på flera modebloggares fötter och visst är det fint! Såklart går det att göra själv. Jag blev riktigt peppad på att testa en egen variant. Så fint ju!

3. Vikskärm med rotting via IKEA Livet hemma
När jag var med i Superskaparna gjorde vi vikskärmar/vikväggar av IVAR-gavlar. Det är ett superbra trick om du vill dela av ett rum. Plus att det går att variera i massor. Jag blev verkligen förtjust i den här med rotting som Pella Hedeby har gjort för Livet Hemma. Rotting alltså, så fint!

4. Fotpall med läderdetaljer via The Merrythought
Att göra en pall med läderdetaljer har länge legat som ett utkast i min hjärna. Det är snyggt och relativt enkelt att göra. Dessutom kan du också använda en gammal bänk eller pall som bas om du inte vill göra allt själv.

Fler grejer du kan göra själv

Se alla  #50 / #51 / #52 / #53 / #54 / #55 / #56 / #57 / #58 / #59 / #60 / #61 / #62 / #63 / #64

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Hanging Entryway Organizer via A Pair and A Spare
2. Pearl Slide Sandals via Deconstrut
3. Rattan Room Divider via IKEA Livet Hemma
4. Leather Footstool via The Merrythought

0

Kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.