2017-07-26

Hej från Halmstad

Hej på er från Halmstad! Vi kom hit i fredags och har faktiskt mest varit i stugan. Jag har jobbat lite och så har vi förberett och fixat lite inför Anna och Henkes bröllop som är på lördag. Philip och jag är toast-par och har fixat och styrt lite inför det. Vi har kunnat jobba på himla bra för vädret har varit skit och det har regnat helt sjuka mängder. Så att sitta inne och jobba har ändå funkat bra. Ingen strand eller annat som kan distrahera…

Fast okej, vi har inte bara varit inne hela tiden. Vi har faktiskt gett oss ut på några små utflykter. På lördagen var det enda dagen som lovade uppehåll så då passade vi på att åka på utflykt. Vi började dagen med att åka in till Feldts Bröd & Konfekt inne i Halmstad. Det var sista dagen de hade öppet för sommaren så vi åkte in till när de öppnade och köpte på oss allt gott kunde komma på. Så fint och gott! Tips om du är i stan.

 

En kväll åkte vi till Tylösand och gick och såg Badjävlar. I regnet. Utomhus. Det finns inget dåligt väder säger de. Vi hade på oss regnkläder och satt med benen i varsin sopsäck, men ändå blev vi plaskblöta. Det är väl något i det där som är så typiskt svenskt. Och ganska fint. Men kul var det!

 

Grand Hotell Mölle

Och en kväll blev det spontanmiddag i Mölle med Pontus och Therese. Vi åt på Grand Hotell där. Himla pampigt ställe med utsikt över havet och bort till Danmark. Och snart är vi klara med vår sommarvecka som inte har varit särskilt somrig här nere i Halland. Men än har vi lite tid kvar här innan vi åker iväg på bröllop på lördag. Så solen du har chans att visa dig!

Hoppas ni har en fin sommar såhär långt även om vädret inte har varit det bästa här hemma. (Ja, jag ska sluta tjata om vädret. Snart. Bara det blir bra.) Vad hittar ni på?

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

0

Kommentera

Åh, låter mysigt och ser fint ut, även om det ser blött ut! 🙂

Ja men det var ändå mysigt, om än blött då som sagt. Men härligt att ändå hitta på något trots regnet.

mysigt!! utom regnet .. men kanske lite ändå. mvh kalifornien-drought

Haha! Ja men okej, lite mysigt! 😛

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.