2017-07-21

Gör det själv #63

God morgon på er! Jag är tillbaka i Sverige och sitter just nu i bilen på väg ner till Halmstad. Där ska vi vara i en knapp vecka. Jag drömmer om en härlig vecka med fint väder och äkta svensk sommar. Drömma är nog det jag enbart kommer göra för att kolla SMHI ger mig bara ångest. Regn hela veckan säger prognosen. Ja, ja. Vi har en del jobb att göra så det är säkert bra det med.

Hur som helst så kan regnet inte vara för evigt och när vädret tillåter är det perfekt att hitta på kul aktiviteter utomhus. Så den här veckan har jag samlat på mig fyra projekt som passar bra för utomhus och trädgårdsaktiviteter.

Fyra grejer du kan göra själv

1. Trädgårdsspel – Kasta ring på flamingos via Sugar & Cloth
Minns ni det klassiska trädgårdsspelet där du kastar ringar över pinnar i ett kryss? Det här är samma princip, fast en kastar ringar över flamingos. Fint! Funkar precis lika bra med trädgårdstomtar, eller något annat skoj.

2. Vattenmelon i trä via The Handyman’s Daughter
Har du gamla spillbitar av trä över? Kul att göra fruktskivor av dem. De här vattenmelonerna tycker jag var fina. Kul för barn att leka med, kan funka som underlägg eller bra dekoration.

3. Cocktailbricka av skärbräda via Damask Love
Ni vet de där mingeltillställningarna när du ska balansera ett glas samtidigt som du ska försöka äta mat. Omöjligt! Fattar inte hur folk kan göra det med stil. Då gillar jag när det finns någon slags tallrik och glashållare i ett. Som det här smarta IKEA-hacket av en skärbräda.

4. Trädgårdsbar / Arbetsbänk via A Burst of Beautiful
Hade jag haft en trädgård hade jag absolut haft en arbetsbänk där. Perfekt att kunna jobba vid med diverse grejer. Odling, mindre byggen och annat. Att den också skulle kunna dubbla som en utebar är bara bonus. Superfin!

Fler grejer du kan göra själv

Se alla  #50 / #51 / #52 / #53 / #54 / #55 / #56 / #57 / #58 / #59 / #60 / #61 / #62

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Flamingo ring toss yard game via Sugar & Cloth
2. Giant Watermelon Decor via The Handyman’s Daughter
3. Cutting Board Cocktail Plateså via Damask Love
4. Outdoor bar / Potting bench via A Burst of Beautiful

0

Kommentera

Malinmittiprick

Om vädret passar för inomhusutflykter finns både Mjellby konstgård med Halmstadgruppen, Riccardos glass i Möllegård och Särdals kvarn i (strax utanför) Halmstad. Ha så trevligt och hälsa min hemstad!

Tack snälla för tips! Riccardos har jag velat åka till länge, så det kanske är i år vi gör det, äntligen! Mjellby konstgård och Särdals kvarn ska jag kolla upp. Tack! Halmstad hälsar 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.