2017-06-26

Min midsommar

Hej vänner! Hoppas ni har haft en härlig midsommar. Jag firade med ett litet gäng vänner nere i Vinterviken och vi hade en riktigt fin dag. Vi alla har haft fullt upp inför själva dagen så vi hade inte så mycket tid att planera. Men jag tycker vi fick till en bra och himla uppstyrd dag ändå. Jag tänkte att det nog skulle vara folktomt i parken eftersom folk brukar lämna stan för sommarstugan, skärgården eller något annat. Jag minns en midsommar vi var helt själva i Vasaparken. Det var en så skum känsla. Men det var riktigt fint att se alla olika grupper av folk som hade picknick, lekte lekar och njöt av det fina vädret vi faktiskt fick.

Midsommar i Vinterviken

Vi styrde upp med ett litet tält, bord, stolar och ett serveringsbord för all mat. Vi alla tog med lite av varje och det blev en riktigt bra midsommarbuffé till lunch. Jag gillar ändå hela grejen av att gå all in trots att vi bara var 6 personer. Självklart med en jordgubbstårta till fikat också.

Midsommar i Vinterviken

Jag hade på mig min blomkrans av strumpbyxor och en spetsdröm från & Other Stories.

 

Midsommar i Vinterviken

Vi körde 5-kamp som Patrik hade styrt och vi tävlade i bland annat en riktig klassiker. Irländsk julafton/norsk fylla (beroende på vad du brukar kalla den). Utöver det var det grenar som en variant av boule, musikquiz, naturmemory och frisbee-stafett. Det var sjukt jämt mellan lagen och perfekt att varva med lite lekar.

Tack för en fin midsommar! Vad gjorde ni?

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram, Pinterest & Facebook

0

Kommentera

Åh vad mysigt! Din krans är ju för fin! Jag hade picknick i skogen med min roomie och sen gjorde vi en buffé av allt det godaste på midsommarbuffén till kvällen. Mysigt värre!

Låter som en fin midsommar. ❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.