2017-06-16

Gör det själv #59

Fredag igen mina vänner! Jag tycker det känns som att sommaren närmar sig. Det är avslutningar, studenten, sommarfester och ett allmänt lite lugnare tempo på folk. Kvällarna och nätterna är ljusa och jag räknar ner tills jag ska till Italien. Men innan dess har jag lite jobb som måste bli klart så än kan jag inte varva ner. Jag har tyvärr blivit rejält förkyld och har känt mig rätt hängig de senaste dagarna. Det är så trist. Jag avskyr när orken inte är där och allt jag gör tar tid. Men jag planerar att bli frisk under helgen! Vi har väldigt lite inplanerat vilket känns skönt. Philip och jag ska planera bröllopet vi ska vara toastmasterpar på och jag ska fota resultatet på ett DIY jag jobbar med. Har du något kul ni ska göra?

Den här veckan har jag samlat på mig fyra små projekt du kan göra själv. Hoppas du gillar!

Fyra grejer du kan göra själv i helgen

1. Geometrisk spegelhållare via The Things She Makes
Speglar går ofta att hitta rätt billigt på loppisar. Det här var ett fint sätt att göra en liten bordsspegel på. Egentligen behöver det inte bara vara för speglar heller. Det här skulle också kunna vara en fotohållare.

2. Enkel sminkförvaring via Burkatron
Det här var ju vansinnigt enkelt och smart! Hade jag haft ett sminkbord och lite mer plats så känns det här som givet. Snyggt!

3. Vikt pennställ i papper  via Robeenya
Jag är svag för allt som går att vika med papper. Det är så häftigt hur stabilt ett papper ändå kan bli bara genom att vika det. Ett pennställ i papper känns dessutom givet. Så fint!

4. Förvaringspåsar med citroner via Deliniate Your Dwelling
De här små fina påsarna var väl söta? Sånna här kan en ha lite vad som helst i. Du kan förvara smycken men också ge bort små presenter. Fint och kul att göra egna.

Fler grejer du kan göra själv
Se alla  #45 /#46 / #47 / #48 / #49 / #50 / #51 / #52 / #53 / #54 / #55 / #56 / #57 / #58

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram, Pinterest & Facebook


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Geometric mirror stand via The Things She Makes
2. Easy make up storage via Burkatron
3. Folded penholder via Robeenya
4. Painted Lemon Bag via Deliniate Your Dwelling

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.