2017-06-09

Gör det själv #58

Gör det själv #58 – Kreativa projekt till helgen

Fredag igen och dags för ännu en tipsomgång med fina, smarta, roliga projekt du kan göra själv. Som vanligt har jag letat runt på internet för att hitta projekt jag och förhoppningsvis ni kan inspireras av.

Själv kommer jag inte hinna ta mig an några större projekt i helgen. Jag ska åka till mamma och pappa i Uppsala för att dels fira min mamma som fyller år imorgon och min bror som har fyllt år. Vädret verkar lite si så där så då pratade vi att vi kunde fira genom att rensa ut källarförrådet hos mamma och pappa. Alla har kul på olika sätt. Det är väl i och för sig ett projekt om något. Håll tummarna att jag lyckas rensa ut lite grejer, eller att jag hittar något att göra något kul med. Det funkar också.

Nåja, låt oss kika på vad jag har hittat den här veckan.

Fyra grejer du kan göra själv i helgen

1. Vävd regnbåge via We Are Scout
Har ni sett en så underbar regnbåge? Fantastiskt fin i vilket barnrum som helst! Plus att det är roligt att väva.

2. Bi-hotell via A Beautiful Mess
Visst har ni koll på hur viktiga bin är för vår överlevnad? Och då har ni kanske också hört talas om att de kämpar med att överleva. Då är det fint att kunna hjälpa till lite på traven genom att erbjuda bina ett hotell att stanna till på. Jag tycker den här varianten var riktigt fin.

3. Ananaslampa via Monsters Circus
Nakna glödlampor som hänger har varit populärt ett tag. Varför inte göra en ananas av en lampa. Superfint!

4. Hängande odling i ammunitionslådor via Hemmafixbloggen
Att använda diverse kärl för att odla i tycker jag både är smart och fint. Den här varianten med hängande odling är dessutom dubbelsmart! Jag har en liten balkong och där hade det varit ultimat att odla på höjden precis som här.

Fler grejer du kan göra själv
Se alla  #45 /#46 / #47 / #48 / #49 / #50 / #51 / #52 / #53 / #54 / #55 / #56 / #57

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram, Pinterest & Facebook


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Make a rainbow weaving via We Are Scout
2. Modern mason bee house via A Beautiful Mess
3. Tropical pendant light via Monsters Circus
4. Hanging garden via Hemmafixbloggen

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.