2017-06-02

Gör det själv #57

Fredag igen och redan juni. Snart är vi halvvägs genom året och jag kan inte sluta förundras över hur himla snabbt tiden går. Just nu är jag på väg ner till Halland för i helgen ska vi hänga först i Påarp och sen blir det Falkenberg och 30-årsfest. På måndag åker vi norrut igen och kommer stanna till i Norrköping en natt. Så det blir en liten minisemester. Fint! Den här veckan har varit otroligt spännande och jag känner att saker liksom går i rätt riktning. Ett spännande möte angående en kul grej i slutet av juni och i onsdags fick jag ett samtal som jag typ fick nya mig i armen av på grund av så pepp! Nu vill jag att det fortsätter gå i den riktningen.

Eftersom det ändå är juni. Den första sommarmånaden och det snart är dags att skydda sig extra mycket mot solen har jag samlat ihop fyra projekt du kan göra själv med olika DIY’s på solhattar. Vi kikar!

Fyra grejer du kan göra själv i helgen

1. Vattenmelonhatt via Studio DIY
Frukt är verkligen så typiskt somrigt ändå. Och den här vattenmelonhatten känns svalkande och härlig. Men jag tänker att en inte behöver stanna vid melon utan kiwi, citron, apelsin, avokado funkar minst lika bra som hatt.

2. Målad regnbågshatt via The House That Lars Built
Om du är mer diskret av dig tycker jag att den här randiga varianten är fin. Mixa dina favoritfärger eller matcha badkläderna.

3. Solhatt med text via Trinkets in Bloom
Den här varianten har jag sett i massa olika färger och utföranden. Att du skriver något på hatten. Det funkar fint att antingen limma på ett sånt här paljettband, sy med tråd eller så kan du måla.

4. Glasshatt via Brite & Bubbly
När vi ändå är inne på ätbara saker kan en väl lika väl göra en sån här smaskig hatt med en glassdessert. Jag tar gärna själva desserten också! Extra mycket glass, tack!

Jag tänker att jag ska göra en hatt till Italien. Tror det kan bli bra.

Vilken gillar du bäst?

Fler grejer du kan göra själv
Se alla  #45 /#46 / #47 / #48 / #49 / #50 / #51 / #52 / #53 / #54 / #55 / #56

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram & Facebook


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Watermelon floppy hat via Studio DIY
2. Painted rainbow sun hat via The House That Lars Built
3. Sequin Hat via Trinkets in Bloom
4. Splattered ice cream sun hat via Brite & Bubbly

0

Kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.