2017-05-21

Workshop – Gör din egen drömfångare

Hörni, nu är det en vecka kvar till min första workshop i att göra en egen drömfångare. Första tillfället är söndagen den 28 maj, som också råkar vara Mors dag, så passa på att ta med din mamma! Förberedelserna är i full gång och jag är så otroligt taggad. Dessutom har jag fått med mig Panduro som samarbetspartners! Än finns det platser kvar och jag skulle bli extra glad om ni som läser min blogg ville komma! För det är ni som gör att jag tycker det är kul att hålla på med allt det här. Att ni peppar, stöttar och kommenterar, det betyder massor. Därför vore det så kul att få träffas och skapa tillsammans.

Och för er har jag faktikt ett litet erbjudande.→ Gå 2 för 1 genom att skriva din kompis namn i rutan för kommentarer när du anmäler dig till min workshop. Det är alltså halva priset! Anmäl dig nu via Skillbreak!  Så, ta med din mamma, en kompis eller någon annan! Tillfälle nummer två är den 31 maj och självklart gäller samma erbjudande om 2 för 1 då också.

På workshopen kommer du få lära dig steg för steg hur du gör en drömfångare med ett träd likt den jag gjorde i Superskaparna och som jag också gör på beställning. Jag kommer också berätta lite tips och trix som kan vara bra att tänka på. Allt material du behöver ingår och jag bjuder på fika. Det är 10 platser varje tillfälle så passa på att boka en plats.

Superskaparna – Drömfångare | by Dnilva

Praktisk info

Var?
Svartmannagatan 9, Stockholm

När?
Söndag 28 maj 2017 kl 14.00 – 16.30 eller
Onsdag 31 maj 2017 kl 18.00 – 20.30

Pris?
850 kr (just nu kan du gå 2 för 1, skriv din kompis namn i meddelande rutan när du anmäler dig)

Anmäl dig här via Skillbreak.

Hoppas vi ses där! Tipsa gärna vidare om workshopen till andra som du tror vill gå. Det vore så roligt att få träffas och skapa tillsammans.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram & Facebook

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.