2017-05-29

Sommarklippet

Jag har blivit helt mörkhårig igen! Sist var nog 2011 när jag tänker efter. Eller tänker efter. Jag var tvungen att tjuvkolla på min video med 5 år av selfies för att veta exakt. (Har alltså fotat mig själv mer eller mindre varje dag sen 2011. Gör det fortfarande dessutom.) Jag har den senaste tiden låtit det blonderade, ljusa håret växa ut och succesivt har min egna hårfärg fått kika fram. Jag vet att många har blivit lite förvånade över att jag är så här pass mörkhårig egentligen. Men visst! Så är det. Som vanligt går jag till Björn Axén och fixar håret. Jag har jobbat med dem ända sen 2009, med allt ifrån fotograferingar, visningar och diverse småuppdrag. Superkul!

Den här gången klippte jag av ett par centimeter så att det allra fjunigaste slitna tunna håret försvann. Förutom det så tonade vi allt i en brun färg som är rätt nära min naturliga färg. Så nu är de blekta topparna ett minne blott, men de går att ana lite svagt under själva färgen. Det känns så skönt nu inför sommaren.

 

↑ Så här såg jag ut innan jag klippte mig. Här kan en tydligt se mina tunna skandinaviska hårstrån som pryder min hjässa och gärna är små och flygiga på toppen. Är otroligt glad för att jag har hår, men önskar mig ofta ett lite mer tjockt och svalligt sådant. Men, men, så är det med det!

 

Nyklippt – Björn AxénOch nu se jag ut så här! Kortare, skaprare och mörkare. När det är sommar brukar fler göra håret ljusare, men jag gör precis tvärt om. Funkar bra det med.

Nyklippt – Björn Axén
GIF

Nyfiken på en resa i tiden? → Här har jag samlat min hårhistoria mellan 2007-2015.  Känner ni igen mig på alla bilderna?

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram, Pinterest & Facebook

0

Kommentera

så himla fint! klär dig verkligen väl.

Tack snälla!

du klär i alltså ALLA hårfärger. typ den enda jag vet som gör det.

Gullis, tack! Ja, än så länga har de flesta färgerna funkat på mig.

men hörru, superfint ju! älskar hårfärgen i kombo med din ögonfärg <3

Tack snälla <3

En riktigt snygg färg & frisyr!

Tack 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.