2017-05-15

Pastelliga vårnaglar

Jag ska erkänna det. Jag älskar nagellack och jag tycker det är både kul och avkopplande att måla naglarna inför varje ny vecka som kommer. När vi har spelat innebandy på söndagar har jag haft som en liten ritual att slappna av efter matcherna genom att kolla på TV och fixa naglarna. Det här med att göra det framför TVn tvingar mig att sitta någolunda still och inte peta på lacket eller råka förstöra det innan det har torkat. Hur mycket jag orkar greja är ganska så olika.

Här om veckan fick jag ett bud med nagellack i lite blandade färger från CND och blev pepp på att göra något vårigt och glatt på naglarna. Det blev pastelligt med en prick i toppen. Som en lat version av en fransk manikyr kanske en kan säga.

 

CND Pastel spring nail | Dnilva

Pastelliga vårnaglar

Du behöver:

  • Nagellack i minst två olika färger
  • Ätpinnar eller något annat med en rund topp
  • Överlack

 

Börja med att måla alla naglar i en basfärg. Jag målade mina med Vinylux Naked Naiveté #195. Låt torka.

 

CND Pastel spring nail | Dnilva

Dags för prickar. Doppa en ätpinne eller ett annat föremål med rund topp i nagellacket och dutta på nageln.

Färgerna jag anväder är:
Vinylux Creekside #183,
Vinulux Be Demure #214 &
Vinylux Sun Bleached #165.

Låt torka.

 

CND Pastel spring nail | Dnilva

Avsluta med ett lager topplack Vinylux Weekly Top Coat.

 

CND Pastel spring nail | DnilvaDå var det klart! Ut och möt våren i dina fina naglar.

*Produkterna har jag fått i ett pressutskick

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram & Facebook

0

Kommentera

jag älskar detta! när jag gör brukar jag använda rosa bas + röd prick, min bästa färgkombination.

Vad kul att höra! Det är en superfin kombo ju! Ska absolut göra en sån variant snart 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.