2017-05-10

På jackan i vår – patches, pins, märken och broderi

Ni har säkert sett den senaste trenden med broderier, patches, pins och annat att sätta på jackan. Ju mer desto bättre nästan. Och det här är dessutom ett himla enkelt DIY för dig som vill ha lite hjälp på traven. Du har möjligheten att själv ta fram det du vill, och det är enkelt att antingen bara fästa med en nål eller stryka fast på valfritt plagg.

Jag har både sen innan och nu börjat samla på mig lite märken, pins, patches, och broscher som jag gillar. Men än så länge jagar jag efter en bra jacka att fästa det på. Jag har också letat runt i butiker och på nätet efter andra fina märken att fästa på jackan i vår. Länkar till dem hittar du efter bilderna.

Awesome and stylish patches and pins to add to your jacket this spring

Jag har en samling pins från Monki för några år sedan. Det är getingen, solglasögonen, kameran och hi fans-partbubblan som kommer därifrån.

Från Alicia köpte jag ett Monstera-blad, alla är unika och handgjorda med otrolig skicklighet! Missa inte att kolla in de andra bladbroscherna som Alicia gör och säljer. Så fina!

”Yes” och kaktusen kommer från Stoff & Stil.

Broschen med skorna tror jag att jag har fått av mormor för massa år sedan.

Awesome and stylish patches and pins to add to your jacket this spring

De två glasstrutarna kommer också från Stoff & Stil.

Jag blir supernostalgisk av alla märken och pins att pynta jacka, väskor och byxor med. För när jag och Hannes (min lillebror) var små hade varsin färgglad ryggsäck från LEGO och på dem sydde vi dit märken från platser vi varit på eller som pappa och mamma köpte med sig från resor de varit på. Häftigast tyckte jag att mitt märke med en isbjörn på från Svalbard var.

Fler patches, pins och märken till jackan i vår

Som ni kanske märker så är möjligheterna för att pimpa jackan i vår stora. Nästan alla butiker säljer nån slags variant. 

Om du verkligen vill ha något unikt på jackan är mitt tips att brodera något eget. Emilia broderade en så sjukt snygg blomma på sin jeansjacka. Visst är den fantastiskt fin?

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram & Facebook

0

Kommentera

Så peppigt och fint! <3 Vill göra ett liknande inlägg pga har också en massa fina broscher jag samlat på mig de senaste åren. Så glad att tantsmycket nummer 1 får trenda lite!

Ja, men det får du verkligen göra! Vore superkul att se 🙂

Blev lite kränkt av att Alicia kallade broscher tantsmycke först (pga broscher har varit det enda smycket jag använt i flera år) men sen insåg jag att tanter är bäst så det är ju fint!! 😀 JÄTTEFINA pins och grejer iaf!! Måste skaffa till min jeansjacka. Eller så broderar jag på den, blev ju så fiiiiiiint för Emilia!

Haha men ja!! Menar inte tanter som något negativt betingat – tanter är bäst, coolast och nu även trendigast! <3

Haha! Tanter är bäst! Jag hade alltid en brosch på mig när jag var liten och ville vara fin. Har fått massa roliga av min mormor. Tror hon har velat vinna över mig till tantsidan sen jag var liten 😛

Ja, brodera något. SÅ FINT!

fin du är som länkar, tack!! Gillar verkligen denna trenden 🙂

Men självklart. Ditt broderi är magiskt fint!

tänker att jag måste hitta minst en fin pin att köpa till sommaren! alldeles för få pins på mina jackor.

Ja! Det finns ju huuuur mycket fint där ute som helst.

Mark

Hello Dear Sir,

This is Mark from BoMei Badge CO.,LTD which is professional manufacturer of embroidery patch and metal pins for more than 15years from china.

http://www.bmbadge.com, this is our website, please kindly check it, thanks.

1. the MOQ in our factory is 10pcs

2. the production time for embroidery patch will be 4days, and we can accept any rush order

3. After you receive our goods, if you find the quality is bad or poor, just send back to us, and our factory will be bear all of your losses

4. we can offer you 24hours*6days service

We sincerely hope to have a long business cooperation with your company.

Best Regards,

Mark

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.