2017-05-19

Gör det själv #55

Efter ett litet uppehåll tänkte jag att min serie Gör det själv nu ska vara tillbaka mer regelbundet. För det finns så mycket fint att inspireras av där ute. Eller vad säger ni?

SMHI har lovat kanonväder här i Stockholm så det tänkte jag njuta så mycket jag bara kan av. Jag vill liksom passa på att vara ute så mycket det går när det är bra väder. Sjukt svensk grej egentligen va? Att en måste ut när det är bra väder för att inte missa det. Förutom bra väder så är det ett fullspäckat schema i helgen. I kväll ska jag på King 100 galan med Sanna, i morgon ska Philip och jag göra något kul tillsammans med Moa och Jocke (sist glaceade vi en tårta, vi får se vad det blir den här gången) och på söndag ska vi till Uppsala och gå på dop. Har du något roligt planerat i helgen?

Nä hörni, nu kikar vi närmare på vad jag har hittat och inspireras av just nu.

Fyra grejer du kan göra själv i helgen

1. Örhänge med fågel via Petit Bout de Chou
Men hur söt är den här fågeln då? Supersöt, om du frågar mig! Här har vi ett roligt pilljobb om jag skulle gissa. Men så himla fina och somriga örhängen. Det här vet jag att jag skulle tycka var roligt att göra.

2. Gratulationskort med 3D blomma via Craftberry Bush
Jag tycker det är extra roligt med gratulationskort som är något mer än bara ett platt kort. Den här varianten med blomblad i 3D tyckte jag var superfin. Kanske något att göra till Mors dag den 28 maj?

3. Nätkasse via Say Yes
De här knutna kassarna har varit och är väldigt poppis. Så fint att göra den själv dessutom. Kan lätt föreställa mig hur jag fyller en sån här kasse med färsk frukt någonstans i ett varmt land. Funkar minst lika bra på vintern i ett kallt Sverige, men visst känns det lite härligare att få göra det i ett varmt land med solmogen frukt?

4. Kakelunderlägg via The Lovely Drawer
Kakelplattor och mosaik kan en använda till massa olika saker. Ta vara på spillbitar och gör underlägg till tallrikar och glas. Vi har till exempel en överbliven kakelplatta från vårat badrum som ett fat i vardagsrummet.

Fler grejer du kan göra själv
Se alla  #45 /#46 / #47 / #48 / #49 / #50 / #51 / #52 / #53 / #54

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram & Facebook


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Miuyki spring bird creole earrings via Petit Bout de Chou
2. 3D Paper flower art card via Craftberry Bush
3. Net produce bag via Say Yes
4. Tiled placemats and coasters via The Lovely Drawer

0

Kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.