2017-04-19

Gå på workshop med mig! Gör din egen drömfångare

Superskaparna – Drömfångare | by Dnilva

Nu ska jag berätta något kul! I vår kan du gå på workshop och få hantverka tillsammans med mig! Jag ska nämligen ha en kurs i hur du kan göra din egna drömfångare. Det blir till att börja med två tillfällen i maj. En söndag eftermiddag och en onsdag efter jobbet. Jag visste inte vad som skulla passa bäst för flest så vi provar båda.

På workshopen kommer du få lära dig steg för steg hur du gör en drömfångare med ett träd likt den jag gjorde i Superskaparna och som jag också gör på beställning. Jag kommer också berätta lite tips och trix som kan vara bra att tänka på. Allt material du behöver ingår och jag bjuder på fika. Det är 10 platser varje tillfälle så passa på att boka en plats.

 

Workshop – Make your own dreamcatcher

Praktisk info

Var?
Svartmannagatan 9, Stockholm

När?
Söndag 28 maj 2017 kl 14.00 – 16.30 eller
Onsdag 31 maj 2017 kl 18.00 – 20.30

Pris?
850 kr

Anmälan sker via Skillbreak.

Hoppas vi ses där! Tipsa gärna vidare om workshopen till andra som du tror vill gå. Eller ge bort som present till någon du tycker om. Kanske din mamma? Den 28:e är det nämligen mors dag. Fint att ta med mamma på workshop ju. Okej. Slut på sälj. Hoppas vi ses!

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram & Facebook

1

Kommentera

OMGGGGGG vad kul + häftigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja! Jag vet!!! Så pepp! Tack!

Så roligt ju!

Ja, det känns superkul!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.