2017-04-10

Pysselkväll på Adlibris Marknad med Instax

Även om det känns konstigt och märkligt, att på något sätt försöka leva som vanligt efter det som hände i fredags på Drottninggatan i Stockholm så måste vi kunna göra det. Rädsla ska inte få styra vårt liv eller begränsa oss. Det är min gata, min stad! Min gata som jag gått till och från jobbet de senaste sju åren på. Men just i fredags jobbade jag hemma. Jag var inte där, men många jag känner var där. Mitt i. Det är sjukt det som hände. Nu måste vi fortsätta att vara snälla, visa kärlek och ta tillbaka vår stad. Den värme, medmänsklighet och kärlek som folk visade i efterspelet av det fruktansvära är en stark kraft. Det är den som måste vinna. Inget annat.

Och för att fortsätta mitt liv som vanligt tänkte jag berätta om i onsdags i förra veckan när jag mötte upp med Karin från Pysselbolaget, Katarina från DIY Sweden och Malin. Vi skulle gå på pysselkväll på Adlibris Marknad som Helena Lyth höll i. Temat för kvällen var fotopyssel och Instax och Fujifilm var på plats.

 

 

Två stora bord var fulldukade med material att gå loss med. Pepp! Mitt problem var bara att bestämma mig vad jag skulle göra. Jag har aldrig gjort något projekt med just foto förut och tycker det är lite lurigt. Jag nöjer mig med ett album eller en bok med mina bilder och har faktiskt inte så mycket fotografier från mitt liv uppe i mitt hem. Men, det är alltid kul att prova på något nytt! När sällskapet dessutom var prima och det bjöds på bubblor och tilltugg var jag mer än nöjd!

 

Pysselkväll på Adlibris Marknad med Instax och Fujifilm

Vi fick välja ut några bilder från telefonen och printa på en liten printer du enkelt kan koppla till telefonen. Jag tror att den hette Instax share SP-2, om jag fattade det rätt. Ut kom då avlånga bilder med lite retrokänsla.

Jag bestämde mig för att göra en väggdekoration av mina bilder. Lite träkulor, snören, utstansade papperscirklar och självklart de printede fotografierna.

Det var riktigt kul att ses och skapa i grupp. Jag kan annars bli rätt låst och gillar mest att sitta hemma själv och göra grejer. Fast hmm. Nu inser jag att hela Superskaparna nog ändå var ett slags gruppskapande. Men det var ändå inte helt samma sak!

 

Pysselkväll på Adlibris Marknad med Instax och Fujifilm Pysselkväll på Adlibris Marknad med Instax och Fujifilm

Tack för en kul kväll alla inblandade!

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram & Facebook

 

0

Kommentera

Vad fint det blev! Kul med något lite annorlunda.

Alltså så sjukt hur du är så tydlig i ditt skapande – den här är en sån självklar Anna María!!!!

Så himla fint och kul grej! och åh du är ju så proffsig med allt du gör. Så varumärkessäker ju!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.