2017-04-28

Gör det själv #54

Nu tycker jag att våren faktikt kan få komma på riktigt, de senaste veckorna har det varit soligt och plusgrader varvat med snö och isande vindar. Det här schizofrena vädret (som såklart egentligen är helt normalt för den här årstiden) har jag fått nog av. Jag vill fixa iordning på balkongen, få klart min pallkrage och kunna hänga undan vinterjackan. Men i väntan på det tänkte jag att vi skulle ta en titt på fyra lite våriga projekt du kan göra själv.

Fyra grejer du kan göra själv i helgen

1. Märkpinne i lera via Dekotopita
Jag brukar alltid märka upp det jag odlar, dels så jag ska ha koll på vad sjutton det är och så är det bra att skriva ner det för framtiden. Vad var gott, vad gick bra att odla och så vidare. Hittills har jag använt mig av träpinnar som jag skrivit med tusch på eller plastpinnar som jag har satt dymo-etiketter på. Plastvarianten håller bättre och komposteras inte vilket är bra när jag har den på balkongen. Annars är det såklart toppen med naturmaterial som komposteras. Hur som. De här fina märkpinnarna i lera ska jag kanske testa göra.

2. Krukor med färgglada sömmar via Pretty Life Girls
Det här var väl himla fint. Att göra egna krukor som du sen kan sy i. Jag ser framför mig massa roliga mönster. Och tänk vad fint med en balkonglåda med lite korsstygn på.

3. Bordsdekoration med ballonger via Helena Lyth
Ska du styra ett kalas eller en vårig middag är den här bordsdekorationen både enkel och riktigt fin. Jag skulle i alla fall bli glad om den stod bland kakorna på en kakbuffé. Den känns dessutom som att det går att variera på massa olika sätt. Fint och vårigt!

4. Vägghängande krukor via Burkatron
Svävande krukor är något fint och effektfullt. Perfekt om en har lite plats, men lite vägg över. Det här går precis lika bra att ha inomhus som på en vägg ute.

Fler grejer du kan göra själv
Se alla  #40 / #41 / #42 / #43 / #44 / #45 /#46 / #47 / #48 / #49 / #50 / #51 / #52 / #53

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram & Facebook


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Plant tags via Dekotopia
2. DIY Stitched Planters via Pretty Life Girls
3. Table decoration with baloons via Helena Lyth
4. Geo Wall Planter via Burkatron

0

Kommentera

Så fint! Gillar krukan med stygnen mest!!

Ja, den är himla fin. Bli liksom glad av den 🙂

De där väggkrukorna blir jag så inspirerad av! Men alltså betongväggar är ju värsta glädjedödaren…

Ja, men verkigen. Betongväggar är så trist 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.