2017-04-21

Gör det själv #53

Yay för fredag! Just nu är det fullt upp hos mig. Jag har precis avslutat ett uppdrag i onsdags som känns riktigt bra. Och så är jag mitt uppe i ett annat kul jobb där jag fixar och planerar en fest. Jag ansvarar för dekor och lokalen. Mycket roligt och förhoppnigsvis utrymme för lite DIY! I helgen blir det lite fixande hemma och förhoppningsvis ska jag kunna fixa i ordning pallkragar som jag har fått lov att ha på baksidan av huset. Orimligt peppad på att få odla på större ytan än bara på balkongen.

Den här veckan har jag samlat ihop fyra projekt för att organisera, strukturera och förvara på ett lite snyggare vis. Hoppas du gillar!

Fyra grejer du kan göra själv i helgen

1. Smyckesställ för örhängen via The Merry Thought
Hade jag haft massa plats, eller en walk in closet kan jag lätt föreställa mig att ha alla mina smycken framme. Nu ligger allt i lådor i min garderob. Men det här stället för örhängen var bara så himla snyggt. Särskilt om en har fina örhängen.

2. Datorfodral i fejkskinn via mig själv (Dnilva)
Jag har verkligen gillat mitt fodral till datorn som jag sydde för några månader sedan. Det håller formen och jag blir glad varje gång jag får använda det. Kanske ska göra ett nytt med andra färger. Gärna mörka som inte drar åt sig så mycket smuts.

3. Minimalistiska bokhängare via Your DIY Family
Den här typen av bokupphängning har cirkulerat ett tag. Det är fint och lätt att göra. Kanske ska ha en sån här bredvid sängen. Fint faktiskt.

4. Liten och enkel väggförvaring via Homeyohmy
När jag först såg bilderna på de här små vägghängda förvaringshållarna kunde jag inte ana att det var gjort av gamla schampo/tvål-flaskor. Dubbelbra! Helt klart.

Fler grejer du kan göra själv
Se alla  #40 / #41 / #42 / #43 / #44 / #45 /#46 / #47 / #48 / #49 / #50 / #51 / #52 /

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram & Facebook


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Earring stand via The Merry Thought
2. Fake leather laptop case via Dnilva
3. Suede and wood magazine holder via Your DIY Family
4. Wall pocket organizers via Homeyohmy

0

Kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.