2017-04-12

Allt jag gjorde i Superskaparna – Samlingsinlägg

Förra tisdagen avgjordes finalen i Superskaparna som jag var med och tävlade i. Visserligen nådde jag inte hela vägen till toppen, men kom ändå på andra plats och helt ärligt är det inte fy skam det heller! Jag fick vara med och skapa grejer i fjorton tävlingar under sju program. Jag är så otroligt tacksam över det och känner mig nöjd över vad jag har gjort. Och jag är inte den personen som ofta känner mig nöjd med vad jag presterar eller stolt över saker jag gör. Jag är en otrolig perfektionist som konstant strävar efter att bli och göra bättre. Tröttsamt, absolut. Men i den här tävlingen kunde jag inte gjort mer än vad jag gjorde med de förutsättningarna jag hade.

Eftersom jag de senaste veckorna har publicerat mina tankar om varje veckas program tänkte jag att jag skulle knyta ihop säcken genom att göra en sammanställning av det jag har skapat i Superskaparna 2017. Som sagt totalt 14 projekt.

Avsnitt 1 – Galasmycke + takkrona de luxe med blommor

Superskaparna halsband | Anna María Superskaparna – Takkrona med blommor | Anna María

Mer om mitt galasmycke av rep.
Mer om min Takkrona de luxe med blommor.

Avsnitt 2 – Lampa av gamla leksaker + Personlig vikvägg

Superskaparna – Lampa av gamla leksaker | Anna María Superskaparna vikvägg | Anna María

Mer om min lampa av gamla leksaker.
Mer om min vikvägg.

Avsnitt 3 – Kakfat + Färgglad byrå med filtdetaljer

Superskaparna tema FÄRGFEST Superskaparna – Färgglad byrå | Anna María

Mina tankar om Superskaparna avsnitt 3 – Färgfest.
Mer om min färgglada byrå med filtdetaljer.

Avsnitt 4 – Drömfångare + Sänggavel

Superskaparna – Drömfångare | by Dnilva Superskaparna avsnitt 4

Mina tankar om Superskaparna avsnitt 4
Mer om min drömfångare med träd

Avsnitt 5 – Väggspegel + Omgjord resväska

Superskaparna spegel | Dnilva Superskaparna resväska | Anna María

Mina tankar om Superskaparna avsnitt 5

Avsnitt 6 – Halsband av PET-flaskor + Hundbädd

Superskaparna – Smycke av PET-flaska Superskaparna – Hundkoja | Dnilva

Mina tankar om Superskaparna avsnitt 6.
Mer om min hundkoja

Avsnitt 7 – Bordsdekoration + Kalasdukning

Final i Superskaparna – Bordsdekoration Final i Superskaparna - Dukning

Mina tankar om Superskaparna avsnitt 7 – Finalen

Wow, en hel del skapat från min sida alltså. Det känns lite konstigt att det liksom är slut nu. Det här är utan tvekan något av det absolut roligaste jag har gjort i mitt liv och jag kommer garanterat att minnas detta en lång tid framöver. Jag är otroligt glad att jag hoppade på det här äventyret. Jag hoppas att ni har tyckt att det har varit kul att följa programmet och att ni fortsätter att följa min resa framåt. För som jag har sagt är detta bara början!

Tack igen för all pepp och support. Det betyder så mycket! Kärlek till er!

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram & Facebook

0

Kommentera

FAN VAD FINA GREJEEEEEEEEEER. Byrån är så JÄKLA FIN och gör mig glad!!! Fast älskar allt??? Grymma du <3 Saknade att kolla Superskaparna igår haha :'(

TACK!! Jag blir faktiskt också himla glad av byrån. Tänkte att jag inte skulle ha den framme hemma, men nu står den här i vardagsrummet och sprider färg 🙂

Så extreemt impad av dig Anna María! Sån jäkla insats!

Tack snälla! <3

Du gjorde verkligen fantastiska saker och jag höll på dig hela vägen. Jag hoppas på att det kommer flera säsonger för det var så inspirerande att följa. Kram

Tack snälla! Ja, det vore väldigt roligt med fler säsonger. Vi får hålla tummarna!

Imponerande att se allt på en gång! Du ska vara jättestolt. Man ser din kreativitet, din perfektionism och den ”bredd”. Dessutom har du varit konsekvent o ditt färg- och materialval (undantag afrika-spegeln). Den blev som ett utropstecken bland dina skapelser.
/Eva Linnea

Ja, det blir ganksa maffigt när allt samlas i samma inlägg. Tack snälla!

Helt underbart. Så imponerad över uppfinningsrikedomen! 🙂

Tusen tack! 🙂

Verkligen imponerande! Så häftigt också med din perfektionistiska sida att kunna delta i ett sånt här program alltså! Det imponerar nog mest på mig, att du utmanat dig på det sättet 😀

Haha, ja. Det är ett under för mig också. Men sen är tävlingsmänniskan i mig nog starkare än perfektionisten verkar det som. Men värdefullt för mig själv att få utmana mig på det här sättet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.