2017-03-21

Vad hände med det ni skapade i Superskaparna?

Ikväll är det dags igen! Superskaparna avsnitt 5 sänds ikväll kl 21.00 på Sjuan eller när du vill på TV4Play. Visst kollar du? Jag har fått ett gäng frågor om min medverkan och framförallt frågor som gäller det vi skapade. Så jag tänkte ta tillfället i akt att svara på den här då jag vet att ni är ett gäng som undrar.

Vad hände med det ni skapade i Superskaparna? Vart tog det vägen efter inspelningen?

Under programmets gång har vi skapar väldigt mycket olika grejer. Allt från takkronor, vikväggar, byråer, lampor, kakfat och drömfångare. Som regel ville kanalen behålla de alster som hade vunnit en utmaning. Men resten av sakerna fick vi ta med hem eller så skulle sakerna ges bort eller skänkas till välgörenhet.

Jag vet inte exakt vilken anledningen var att de ville behålla några av grejerna, men jag fick höra att det var tal om att det skulle auktioneras ut på Tradera och att det kanske skulle finnas kvar för att visas upp i till exempel Nyhetsmorgon. Men hur det egentligen blev med detta vet jag faktiskt inte. Det vore såklart kul om något av dem blev av, men det känns också som en säkerhet att de behöll de grejerna då för att kunna vara safe när väl programmet sändes. Så det återstår att se vad som händer.

Jag valde att ta hem så mycket jag kunde. För jag ville verkligen hinna fota av det jag hade skapat. Det var nämligen något som vi inte alls hann med under inspelningen. Vissa av sakerna har jag inte plats eller användning för, men några av grejerna har jag börjat gilla lite mer.

Har ni andra frågor om Superskaparna kan ni ställa dom här i kommentarsfältet så ska jag svara på de jag kan svara på.

Och kom ihåg att kolla på Superskaparna ikväll. Nu är vi bara 4 st deltagare kvar och allt är så himla viktigt. Ett litet misstag kan få stora konsekvenser. I kvällens program ska vi ut och resa. Vi drar lott om ett land som ska vara inspiration när vi gör en väggspegel och vi ska göra om en gammal resväska. Missa inte!

Superskaparna går på tisdagar kl 21.00 på Sjuan eller när du vill på TV4Play.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram & Facebook

0

Kommentera

Åh så kul! Det ska jag kolla på! Visste inte att det gick. Verkar väldigt inspirerande och kul!

Häftigt ändå vad mycket ni har skapat! Ikväll är det dags igen!

Ja. Visst är det! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.