2017-03-05

Superskaparna – Vikvägg

Jag är en av deltagarna i Superskaparna som går på Sjuan på tisdagar kl 21.00. Där tävlar vi i kreativitet, påhittighet och skapande. Har du inte sett programmet än kan du titta när du vill via TV4Play. Bra va? Är det så att du inte har sett programmet, varning för spoilers nedan. Se det då nu på en gång vettja, vi är ett kul gäng som skapar grejer under tidspress.

I varje avsnitt är det två deltävlingar, en snabbutmaning och en längre utmaning. I snabbutmaningen gjorde vi lampor av gamla leksaker. Jag gjorde en variant med leksaksbilar. Och den stora utmaningen var att vi skulle göra en personlig vikvägg. Som bas fick vi tre stycken IVAR gavlar att utgå ifrån.

 

Superskaparna vikvägg | Anna María

Och så här valde jag att göra min personliga vikvägg. Jag gillar den skandinaviska stilen och det enkla med en liten twist. Så jag valde att behålla trät rent för att matcha träkulorna som jag trädde på ett grovt rep och gjorde ett mönster av. På sidorna stänkmålade jag ett tyg med svart och grönt.

 

Superskaparna vikvägg | Anna María

Hade jag haft ett behov av att dela av ett rum tycker jag att en vikvägg är en riktigt bra grej. Det går att förutom att bara ha det som en rumsavdelare även göra den med en mer praktisk funktion. Till exempel går det att ha som avlastningsyta och hänga till exempel kläder eller liknande på.

 

Superskaparna vikvägg | Anna María

I och med att vi har så otroligt kort tid på oss att skapa under programmet finns det i princip ingen tid att kika vad de andra deltagarna håller på med. Jag stod dessutom längst fram i rummet så snegla bakåt hade jag då rakt inte tid med. Det är ändå så kul att se hur olika stilar vi alla deltagare har i det vi skapar. Vi har samma grundförutsättningar, men slutresultatet blir heeeelt olika. Det är så kul tycker jag.

 

Superskaparna vikvägg | Anna María

Jag längtar så till på tisdag och det är dags för nästa omgång utmaningar. Temat är färgfest och vi ska skapa med färg. Det blir nåt helt annat än den här sobra vikväggen.

Superskaparna går på tisdagar kl 21.00 på Sjuan eller när du vill på TV4Play.

0

Kommentera

Av alla väggarna skulle jag helst vilja ha din hemma! Men verkligen så kul att resultatet blir så himla olika hela tiden!

Anna María

Tack! Det är ett fint betyg tycker jag 🙂

Åh den här var så himla fin Anna María! Vill ha den hemma!

Anna María

Åh tack snälla. 🙂 Att någon skulle vilja ha det jag gjort hemma är det finaste betyget jag kan få. Tack!

Du är ju så himla, himla duktig! Den här hade jag lätt kunna köpa i butik.

Så himla duktig! Vikväggen blev så fin! Vi har tipsat om den i vår blogg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.