2017-03-30

Superskaparna – Hundkoja

I avsnitt 6 av Superskaparna gjorde vi deltagare hundbäddar till tre olika hundar. Jag valde att göra en portabel hundkoja till Lilla Nymo som jag fick jobba med. Jag gjorde min koja som ett litet tält. Jag tänker att det ska vara praktiskt att ta med sig kojan om man reser så att hunden också kan känna sig hemma. Lilla Nymo var kanske i största laget för min koja så jag mötte upp min favorithund från instagram Francis som skulle få testa den på riktigt.

Har du inte sett avsnittet än? Här kan du se avsnitt 6 av Superskaparna.

Superskaparna – Hundkoja | Dnilva

Francis var ett totalt proffs på att ligga stilla och snyggt i kojan. Och det tänker jag är ett gott betyg! Jag gillar verkligen hur kojan blev och tycker det är synd att jag inte kan ha den hemma som en del av inredningen. Eller det KAN jag såklart, men det känns inte helt rätt när jag inte har en hund som bor där i.

 

Superskaparna – Hundkoja | Dnilva Superskaparna – Hundkoja | Dnilva

Jag blev väldigt glad att höra att juryn, Jonas och Maria, tyckte att min hundbädd/hundkoja höll så pass hög kvalité att den var redo för att säljas direkt i butik. Det känns som ett fantastiskt fint kvitto på att jag gör saker som håller hög kvalité. Och det är något jag är verkligen mån om att göra.

Och den här typen av tält funkar faktiskt att göra till andra än hundar. Gör det lite större så har du ett fint tält till ett barnrum tillexempel. Eller så kan en ha det som ett soltält på stranden eller i trädgården.

 

Superskaparna – Hundkoja | Dnilva

Stort tack till Francis som ville vara modell. Vill du se mer av honom tycker jag du absolut ska följa honom på instagram @hello.im.francis hittar du honom på.

Och kom ihåg att på tisdag är det finaldags i Superskaparna. Då tävlar jag mot Henrick om titeln Årets Superskapare 2017. Vem av oss vinner?

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram & Facebook

1

Kommentera

Alltså den är SÅÅÅ fin! Jag vill ha den till katterna och en större till mig själv! Älskar det blåprickiga mot det trärena och de små rosetterna. Så himla himla snygg design, Anna María, och jag håller med om att den är redo för försäljning!

Tack! Men klart du ska ha flera! Tack snälla, känner mig väldigt nöjd med hur den blev. 🙂

Det blev verkligen superfint och riktigt bra gjort! Tycker det känns som nåt man inte sett innan heller, nytänkande och kul 🙂 Håller tummarna för dig nästa vecka!

Tack Stina! Åh, fint att du håller tummarna för mig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.