2017-03-07

Nyklippt och 3 favoritprodukter för håret

Jag har äntligen varit och klippt mig och tagit hand om mitt hår. Det var så sjukt mycket på tiden alltså! Jag kan verkligen gilla den där känslan av att vara nyklippt. Visst känns det sjukt ovant när en står och schamponerar sig för första gången efter klippningen, men jag känner mig lite mer uppstyrd om håret känns bra.

Jag går som vanligt till Björn Axén vilket jag har gjort de senaste åtta åren. Dels har jag gjort flertalet jobb åt dem. Allt från visningar och kollektioner till kurser och instruktionstionsfilmer. Så jag har liksom lärt känna både deras produkter och många av dem som jobbar där.

 

Short ombre | Dnilva

Just nu håller jag på att ta hand om håret, låta det repa sig efter mycket blekande och en stressig höst. Göra lite extra inpackningar och försöka hitta tillbaka till ett friskt hår. Jag är, som många av er verkar bli lite förvånade över, mörkhårig egentligen och har varit lite sugen på att låta håret bara växa ut och de blekta topparna att sakta men säkert klippas av. Det fina med det är att jag under tiden kan ha någon slags ombré. Den här gången gick vi lite mörkare även i de ljusaste partierna.

 

Topp 3 Björn Axén favoriter | Dnilva

Med tanke på att jag jobbat en del med och för Björn Axén så får jag då och då produkter från dem. Just nu har jag tre favoriter som både luktar gott och jag använder ofta som jag tänkte tipsa vidare om.

Dry Shampoo Soft Touch Ett lite lättare torrschampo som förutom att fräscha upp låter håret fortfarande vara mjukt. Helt perfekt för mig som annars kan tycka att ett vanligt torrschampo blir lite för strävt.

Heat Styling Protection Först och främst fullkomligt älskar jag hur den här luktar! Så god doft! Mitt hår har riktigt tunna hårstrån och när jag använder värmeverktyg känns det väldigt viktigt att skydda håret så mycket jag kan. Det här värmeskyddet känns bra och helt klart megaplus att det luktar gott.

Powerful Volume Mineral Dry Paste Den här mineralleran ger verkligen volym till mitt annars väldigt ofylliga hår. Jag brukar ta en liten klick, massera in i hårbotten för att få lite mer lyft i frisyren. Och vet ni?! Den här luktar så jäkla gott också!

Vilken typ av produkter brukar ni använda i håret?

P.S. ni missar väl inte Superskaparna ikväll kl 21.00 på Sjuan, eller på TV4Play.

0

Kommentera

alltså verkligen oväntat att ditt hår är så mörkt?! men du är typ den enda jag vet som passar i prick alla hårfärger såååå

Anna María

Haha. Ja men nu är det ju dock liiiite infärgat men i grunden är det ju i princip sådär mörkt. Men är väldigt glad att så många färger funkar på mig. 🙂

Älskar din naturliga hårfärg! Min är 100% råttfärgad going gray.

Anna María

Tack! Nu är den här mörka som sagt liiiite infärgad så jag kan inte garantera att jag har så här bra färg naturligt 😛

Så himla, himla fin du är!

Anna María

Men tack!

Du är så fin! <3 Alltså ja så konstigt att tänka att du är mörkhårig naturligt. Men ja, lika svårt för folk att förstå att jag är mörkblond kanske… Jag har börjat använda torrschampo en del nu men snålar med budgetvarianter. Lägger väldigt lite pengar på skönhetsvård för det mesta. Under sommaren använder jag en färgbomb/röd inpackning för att hålla kvar min röda ton så den inte bleks, annars är det sparsamt med produkter.

Haha, ja, men det känns också konstigt att du är mörkblond. Blir väl så när en är van att se någon med en viss färg. Jag minns från den tiden jag var rödhårig att det snabbt försvann den där intensiva röda färgen och då är ju en sån där färgbomb så himla bra.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.