2017-03-23

Idag fyller jag 30 år – Födelsedagslistan

Idag fyller jag / spexaren på bilderna ovan år! 30 år för att vara exakt. Precis som förra året har jag fyllt i en liten lista med födelsedagsrelaterade frågor. Hurra och grattis till mig!

✌ Hur mycket fyller du?
Jag fyller som sagt 30 år. Det känns på något sätt som en värdig ålder.

✌ Känner du dig lika gammal som det du fyller?
Jag tror det. Många av mina vänner har redan fyllt 30 för flera år sedan så det är liksom inget konstigt med det. Däremot har jag, när jag var barn, haft någon slags föreställning om att de som är 30 år är vuxna och trista, vilket jag inte alls känner att jag passar in på. Att vara trist alltså.

✌ Vad ska du göra idag på din födelsedag?
Idag har jag tagit ledigt, fördelen med att vara sin egen chef. Först blir det en god frukost hemma med Philip. Sen ska jag, Philip, mamma och pappa ska till Millesgården och titta på konst. Jag har aldrig varit där och tänker att det är kul att göra något nytt på ens födelsedag. Så det blir en lugn dag med dem. Sen på kvällen ska jag på invignings AW för Nordinary gänget!

✌ Förknippar du din födelsedag med något särskilt?
Under hela min uppväxt åt jag en tårta som heter / vi alltid kallade för Lazy Daisy. Det är en sockerkaka med kolasås på. En riktig sockerbomb med andra ord, men hej hallå vad god den är! Så det är något jag verkligen förknippar min födelsedag med. Och en bordsduk med Musse Pigg och Kalle Anka på. Den dukade vi alltid med till våra kalas.

✌ Vad gjorde du på din födelsedag för ett år sedan?
Förra året blev jag överraskad hemma tidigt på morgonen, strax efter 06 om jag minns rätt. Mamma, pappa och Hannes hade åkt från Uppsala för att äta frukost med mig och Philip innan jobbet. Jag blev så himla förvånad och glad att dom kom. Så åt vi frukost ihop och sen åkte de tillbaka till Uppsala för att jobba och gå till skolan.

Resten av dagen gick jag som vanligt till jobbet, hade säkert nåt möte och jobbade på i mina projekt. Men efter jobbet åkte jag, Philip, Stefan och Malin till London. Sen stannade vi där över en långhelg. Så kul!

✌ Hur ser en perfekt födelsedag ut?
Jag vet faktiskt inte det. Det känns som att det beror på så himla mycket. Jag har ett ganska konstigt förhållande till att fylla år och gillar det egentligen inte. Jag önskar att jag kunde maxa med en hel födelsedagsvecka och bara njuta totalt och gilla faktumet att vara i centrum. Men för mig är födelsedagar lite som nyårsafton. Skyhöga förväntningar från mig själv och folk ikring. Sen blir det liksom inte så mycket eller särskilt speciellt. Eller jag vet inte. Hm, det här svarar väl inte direkt på frågan. Men jag är nöjd så länge jag är glad tror jag.

✌ Kan du berätta om en födelsedag du minns extra tydligt?
Förra året när jag fyllde i den här listan också skrev jag om en väldigt minnesvärd födelsedag när Philip överraskade mig med en resa till Berlin. Det var såklart sjukt minnesvärt. Men jag tänker att jag från och med i år bara ska ha minnesvärda födelsedagar framöver. Jag ska nu när jag fyller en vuxen ålder lära mig att älska och njuta skiten ur mina födelsedagar. Jag ska bli sjukt bra på att fylla år helt enkelt. Så! Nu har jag sagt det högt och lovat mig själv det. Redan pepp på nästa år faktiskt!

✌ Om du fick önska dig en tårta, vad skulle det vara för någon då?
Det får bli en favorit i repris. En bärig och seg Pavlova. Mums och ja tack!

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram & Facebook

0

Kommentera

Grattis hörru!
Jag tyckte 30 år var en perfekt ålder! Fick mer åldersnoja vid typ 31,32 år. Ojdå, så gammal jag är nu kom jag på. 34. Puh.

Sak samma! Grattis och fira på som bara den!

Tack! Haha, äsch! Jag har haft åldersnoja å min killes vägnar. Hehe. Han fyller 35 i år, så det är väl någon slags måttstock för mig och därför känner jag mig ung 😛

Grattis!! Har varit bortrest och nu sett avsnitt 3-5 av superskaparns och såg till min glädje att du var kvar!! Så kul! Heja dig!

Tack! Ja! Är så glad att jag fortfarande hänger kvar i tävlingen 🙂

Grattis! Skulle precis säga att 30 ju är en perfekt ålder, när jag kom på att jag ju har hunnit fylla 31… Man har inte lika bra koll på hur gammal man är som när man var barn 🙂

Tack! Haha, nej det här med ålder är inte alls samma sak som när en var liten. 🙂

Grattis!!!! 30 års- tycker det klingar bra ändå!!

Tack snälla! Ja, 30 klingar kanon i mina öron 🙂

Nämen grattis! Jag trodde faktiskt att du var mycket yngre, har insett ofta den senaste tiden att jag i princip alltid gissar på en mycket lägre ålder än vad fallet egentligen är – får helt klart bli bättre på min uppskattningsförmåga!

Tack snälla! Hehe, ja folk tror ofta att jag är lite yngre faktiskt. Har väl ett babyface 😛

Grattis igen! Så härliga svar! 😀 Och haha alltså sista bilden känns ju verkligen SÅ du fortfarande 😀

Tack! Haha. Ja. Det är väldigt mycket jag där ?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.