2017-03-31

Gör det själv #50

Glad fredag på er vänner! Idag + imorgon kommer jag hänga med massa grymma influencers på TIC – The Influencer Convention. Jag hoppas på intressanta ämnen, bra snack, kul möten och pepp. I dag, fredag ska jag lyssna på föreläsningar och i morgon lördag blir det handfasta workshops. Jag tror det kommer bli kanon! Är det någon av er som läser min blogg som ska dit? Vore kul att säga hej i så fall!

Den här veckan har jag samlat på mig fyra stilfulla enkla projekt som du kan göra själv eller inspireras av till helgen. Själv hoppas jag kunna hinna med ett projekt jag har på gång inför påsken. Jag köpte in det sista materialet jag behöver för det i går. Så på söndag hoppas jag att jag hinner greja med det.

Fyra grejer du kan göra själv i helgen

1. Blomkruka med raku effekt via Fabrica de Imaginacion – Raku är ursprungligen en japansk tillverkningsmetod för keramik. Men har en inte en ugn finns det andra sätt att få till liknande effekter. Den här blomkrukan var fin tycker jag.

2. Utskuren papperskonst via Oh oh blog – Papper är ändå ett galet bra material att jobba med. Du kan göra hur mycket som helst. Den här tavlan och tekniken är superfin och det går att göra hur mycket som helst med den.

3. Halvmåneformade magneter i trä via Almost Makes Perfect – Vi har alldeles för mycket random småpillijox på vårt kylskåp. Nåt kvitto, ett vykort, någon kallelse och så ett gäng foton. Ingen ordning är det och magneterna är inte alls märkvärdiga. Men om vi hade snygga magneter tänker jag att jag skulle styra upp kylskåpet lite bättre. De här halvmåneformade i trä var både enkla och fina.

4. Upcyclad vas via It’s Pretty Nice – Blev helt kär i den här tekniken! Att rulla ett föremål i färg. Snabbt, kul och blir fint! Du kan använda vilka gamla burkar eller krukor som helst så länge de har en jämn grund. Det här måste jag prova!

Fler grejer du kan göra själv
#40 / #41 / #42 / #43 / #44 / #45 /#46 / #47 / #48 / #49


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Planter with raku effect via Fabrica de Imaginacion
2. Cutted paper wall art via Oh oh blog
3. Half moon magnets via Almost Makes Perfect
4. Upcycled vase via It’s Pretty Nice

0

Kommentera

Åh magneterna!!!! Och den där vasen vill jag ju bara göra bums! Tack för inspo och hoppas att du hade kul i helgen. Sörjer att jag missade det, men jag behövde ta ett annat steg i karriären igår 😉 <3

Ja, men visst fina?! Hoppas det gick bra för dig igår!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.