2017-03-24

Gör det själv #49

Tack för alla grattis på min födelsedag igår! Dagen var kanonbra och jag känner att livet som 30 fick en bra start. Just nu sitter jag på en buss på väg ner till Småland där vi ska vara över helgen. Vi ska på begravning och umgås med Philips familj. Det var längesedan vi åkte buss/tåg söderut. Men nu kände vi inte för att köra som vi brukar göra i vanliga fall. Fördelen är ju att jag då kan jobba av grejer samtidigt som vi åker. Så det är plus! Jag tycker alltid det är lite spännande att åka söderut i landet när det är på väg att bli vår. Det är kul att se skillnaden på hur långt våren egentligen har kommit och hur mycket det skiljer, en bit ner eller hemma i Stockholm.

Den här veckan har jag som vanligt samlat ihop fyra projekt jag sett ute på internet och som inspirerar mig extra mycket just nu. Hoppas du gillar!

Fyra grejer du kan göra själv i helgen

1. Vikvägg IKEA hack via Sugar & Cloth – Sedan vi gjorde egna vikväggar i Superskaparna har jag börjat se dem poppa upp lite här och var. Kan det vara så att det är en trend på väg tillbaka? Eller är det först nu mina ögon har öppnats upp för att se vikväggar? Det här IKEA hacket av vikväggen från den nya kollektionen JASSA var himla fint tycker jag. Och att väva såhär går ju att göra på massa olika saker.

2. Enkel vas via Matildigt – Den här vasen av en träring och en glaskupa är helt klart genial! Så himla enkelt och fint verkligen.

3. Vävt underlägg via Marys Making – Jag verkar ha snöat in lite på underlägg, kanske dags att uppgradera de underläggen vi har hemma? Det här tyckte jag var riktigt fint i alla fall. Plus att det känns kul och avkopplande att göra.

4. Örhängen av tygpärlor via Thriftanista in the City –  Att göra egna tygpärlor är enkelt och smart. Perfekt sätt att använda upp spillbitar av ett fint tyg du gillar. Och med pärlorna kan du göra örhängen som de här eller så kan du göra ett halsband, eller nåt helt annat.

Fler grejer du kan göra själv
#35 / #36 /#37 / #38 / #39 / #40 / #41 / #42 / #43 / #44 / #45 /#46 / #47 / #48


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. DIY woven room divider via Sugar & Cloth
2. Simple vase via Matildigt
3. Japanese woven trivet via Marys Making
4. Fabric bead earrings via Thriftanista in the City

 

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram & Facebook

0

Kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.